![]() |
|
|||||||
|
Dołącz teraz!
|
|
Dołącz już teraz do największej społeczności miłośników Forda w Polsce. Zarejestruj się i uzyskaj pełen dostęp do wszystkich działów, tematów i opcji jakie oferuje forum! |
![]() |
|
|
Narzędzia wątku | Przeszukaj ten temat |
|
|
#21 |
|
FCP member
![]() Zarejestrowany: 29-04-2009
Model: S-Max TitS
Silnik: 2.2 230KM by heko
Rocznik: 2011
|
To się dopiero okaże. Jest na FKP kolega który na Stage3 ~270KM przejechał już ponad 100kkm.
PumaSpeed uważa, że do 350KM nie trzeba zakuwać silnika. O czymś to świadczy bo kto jak kto ale PumaSpeed to niejednego mocnego Forda wypuściła. PS Po chipie to 200KM. Lepsze wyniki to grubsza lub nawet gruba historia.
|
|
|
#22 |
|
ford::amateur
![]() Imię: jacek
Model: focus
Silnik: 1.6 tdci
Rocznik: 2009
|
dzwoniłem zapytać o tego pierwszego, z lublińca. Gość powiedział, że poleasingowy. Zapytałem o "siedmioosobowość", bo nie ma zdjęcia, to powiedział że fabrycznie 5-osobowy ale mają orginalny 3-rząd na miejscu i mogą w każdej chwili założyć jesli ktoś chce 7-osobowy. Poprosiłem o VIN, dali bez problemu ( WF0SXXGBWSCA69239 ). Może ktoś potrafi poza wyposarzeniem etisowym powiedziec coś więcej (np czy nie przydzwoniony kiedyś), ostatni zarejestrowany przebieg dostepny dla zwykłych zjadaczy to 86 755 km rok temu, więc przebieg chyba OK. Zgóry dzięki
|
|
|
|
|
|
#23 | |
|
ford::average
![]() Imię: Czesław
Model: LB
Silnik: 2.0 HDi