![]() |
|
|||||||
|
Dołącz teraz!
|
|
Dołącz już teraz do największej społeczności miłośników Forda w Polsce. Zarejestruj się i uzyskaj pełen dostęp do wszystkich działów, tematów i opcji jakie oferuje forum! |
![]() |
|
|
Narzędzia wątku | Przeszukaj ten temat |
|
|
#11 | |
|
FCP member
![]() Imię: Łukasz
Model: S-Max
Silnik: 2.0 TDCI
Rocznik: 2016
|
Cytat:
Port OBDII (przynajmniej w Mondeo) ma jedno zasilanie. Nie wiem czy zasilanie na porcie znika po czasie czy nie, ale jeżeli znika to nie będzie poboru prądu, a jeżeli nie znika to kiedy urządzenie będzie wiedziało kiedy ma się uśpić, skoro napięcie będzie cały czas? |
|
|
|
|
|
|
#12 |
|
ford::advanced
![]() Imię: Artur
Model: Focus MK2 FL.
Silnik: 1,6 Duratec (100KM)
Rocznik: 2008
|
Witam, Na poniższych zdjęciach możecie zobaczyć jak wygląda osłona na złącze diagnostyczne OBDII:
A jak ta osłona będzie blokowana ? bo jeśli to taka nakładka to jakoś mnie nie przekonuje Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. |
|
|
|
|
|
#13 |
|
|
To nie jest tylko nakładka, pod osłonką znajduje się mechanizm blokujący. Zwykłą nakładkę można zdjąć ręką w 1[s], tutaj dzięki mechanizmowi takiej możliwości nie będzie.
|
|
|
|
#14 | |
|
ford::advanced
![]() Imię: Artur
Model: Focus MK2 FL.
Silnik: 1,6 Duratec (100KM)
Rocznik: 2008
|
Cytat:
Jeśli tak to OK Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. jestem za a nawet przeciw Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Ja się piszę na jedną szt. Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. |
|
|
|
|
|
|
#15 |
|
ford::professional
![]() Zarejestrowany: 25-02-2004
Model: mk5 mk3 mkI
Silnik: 2,0, V6 1,8
Rocznik: 15,04 95
|
kurde nie dostałem jasnej odpowiedzi z moich spostrzeżeń auto lepiej przyśpiesza lepiej brzmi ale więcej spala ale to tylko iluzja?? Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
|
|
|
|
|
|
#16 | |
|
FCP member
![]() Imię: Jarek
Model: C-Max 2016 Titanium
Silnik: 1.5 EcoBoost
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
|
#17 |
|
FCP member
|
I jeszcze kosztuje 30 zł z wysyłką. Poprosimy o więcej szczegółów.
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
|
|
|
|
|
#18 |
|
|
Właściciel będzie miał możliwość montażu i demontażu osłony. Na obecną chwilę są przewidziane 2 opcje zamykania. Projekt jest w trakcie przygotowania, więc nie mogę narazie podać zbyt dużo szegółów. Podana cena jest atrakcyjna, ale żeby taką cenę uzyskać muszę mieć jak najwięcej chętnych na osłonę. Tak więc jeżeli ktoś jest zainteresowany to proszę o informację.
|
|
|
|
#19 |
|
ford::professional
![]() Zarejestrowany: 24-01-2007
Model: kreatif...
Silnik: zwei zwei liter, BBK + koło dojazdowe 1.2
Rocznik: 2008, 2011, 2018
|
A po co taka osłona? Czy to aby nie jest strzelanie z armaty do wróbla?
Loża Szyderców#16 TW is back! Jot24 nadaje http://loza.nazwa.pl/images/smiles/dog.gif |
|
|
|
|
|
#20 | ||
|
FCP member