![]() |
|
|||||||
|
Dołącz teraz!
|
|
Dołącz już teraz do największej społeczności miłośników Forda w Polsce. Zarejestruj się i uzyskaj pełen dostęp do wszystkich działów, tematów i opcji jakie oferuje forum! |
![]() |
|
|
|
Narzędzia wątku | Przeszukaj ten temat |
|
|
#441 |
|
ford::amateur
![]() Zarejestrowany: 24-03-2017
Model: C-max
Silnik: inny
Rocznik: 2010
|
Mam dwa c-maxy w domu i czy muszę kupić dwie płyty dvd ? Nie da się jednej płyty skopiować , bo trochę to szarpnie po kieszeni.
|
|
|
|
|
#442 |
|
![]() Imię: MANIEK
Model: S MAX
Silnik: 140 TDCI
|
Artur w jakim czasie mapy są wysyłane od momentu zamówienia....??
|
|
|
|
|
#443 |
|
ford::beginner
![]() Imię: Michał
Model: s-max fl
Silnik: 2,0 tdci
Rocznik: 2011
|
Dzięki wielkie, wszystko odbyło się bez problemów, tak jak było opisane, instalacja trwała 2 minuty , więc jestem bardzo zadowolony.
Jeszcze raz podziękowania i dla Artura |
|
|
|
|
#444 |
|
![]() Imię: MANIEK
Model: S MAX
Silnik: 140 TDCI
|
Dzięki, informacje dostałem ze sklepu... jutro mapa 2017 u mnie.
|
|
|
|
|
#445 |
|
ford::expert
![]() Imię: Artur
Model: było Mondeo mk4, jest Fiesta mk7, EDGE
Silnik: 1.25 , 2.0
Rocznik: 2014, 2019
|
Cena za mapy 2017 każdy rodzaj:
330 zł. + 14 koszt wysyłki Zgłoszenia proszę przesyłać na maila [Tylko zarejestrowani użytkownicy widzą linki. ] Podajemy: oznaczenie mapy ( NX SD, NX DVD, FX SD, MFD) dane adresowe do wysyłki i nr telefonu dla kuriera oraz dane do faktury - Proszę dopisać nick z forum Mapy kupujemy w ASO Ford - BEMO Poznań Mapy będą wysyłane za pobraniem, nic nie wpłacamy. Każdy otrzyma wraz z mapą fakturę. Pod tymi adresami jest możliwy darmowy odbiór map. Osoby które zadeklarują odbiór osobisty w nw. salonach nie ponoszą kosztów przesyłki ! - POZNAŃ OPŁOTKI - POZNAŃ MOGILEŃSKA - WARSZAWA ALEJA KRAKOWSKA - KOSZALIN BIESIEKIERZ - SZCZECIN POMORSKA - SZCZECIN USTOWO Osoby zainteresowane, proszę o informację na maila. |
|
|
|
|
#446 |
|
ford::beginner
![]() Imię: Andrzej
Model: Mondeo MKIV
Silnik: 2.0 TDcI 120kW
|
Artur piękne dzięki za pomoc, mapy zainstalowane, pozostało je sprawdzić na trasie Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
|
|
#447 |
|
![]() Imię: Janusz
Model: Ford Focus MK3
Silnik: 2.0L Ti-VCT
Rocznik: 2015
|
Panowie mam problem.
W dniu wczorajszym byłem w Salonie Forda po odbiór map do mojego auta, sprzedawca poinformował mnie że do focusa 2015 nie ma aktualnie aktualizacji tych za 330zł ze po zakupie takiej karty nie bedzie ona działa, aktualizacja mojej nawigacji kosztuje ponad 1300zł u nich, Posiadam obecnie nawigacje dużą fabryczną z całym zestawem nagłośnienia Sony. Jaką karta z tych najnowszych powinna u mnie działać? |
|
|
|
|
#448 |
|
![]() Imię: Bartek
Model: S-max
Silnik: 1.6 ECOBOOST
Rocznik: 2012
|
Chciałem bardzo serdecznie podziękować koledze Arturowi za sprawną akcję zakupu najnowszych map do mojego S-maxa.
POLECAM!!!!! |
|
|
|
|
#449 |
|
![]() Imię: Marek
Model: Mondeo MK4
Silnik: 2.0 + LPG
|
Artur, bardzo dziękuje za ofertę aktualizacji mapy, dzwonili do mnie z ASO Wwa al. Krakowska na drugi dzień po napisaniu do Ciebie maila, wszytko działa.
|
|
|
|
|
#450 |
|
![]() Imię: Robert
Model: Mondeo
Silnik: 2.0 tdci
Rocznik: 2008
|
Dziękuję bardzo. Mapy dostarczono w ekspresowym tempie. Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
|
|
|
![]() |
|
| Narzędzia wątku | Przeszukaj ten temat |
|
|