![]() |
|
|||||||
|
Dołącz teraz!
|
|
Dołącz już teraz do największej społeczności miłośników Forda w Polsce. Zarejestruj się i uzyskaj pełen dostęp do wszystkich działów, tematów i opcji jakie oferuje forum! |
![]() |
|
|
Narzędzia wątku | Przeszukaj ten temat |
|
|
#1 |
|
ford::average
![]() Imię: darek
Model: focus MK2 FL, Focus mk4
Silnik: 1.6 benzyna, 1.0 ecoboost
Rocznik: 2009, 2018
|
Cześć
Niedawno pewna blondynka urwała mi kawalek lusterka przy zmianie pasa... Chcę kupić na allegro lusterko ale okazało się że różnią sie one ilością kabli ( i PIN w złączu) Moje pytanie jest krótkie - czy lusterko 6-pinowe będzie OK jeśli to moje uszkodzone ma 5 pin? Kostka wygląda tak samo, jest tylko jeden kabelek więcej. Pytanie tylko czy kable w złączu pasuja? Ktos moze to sprawdził? 5-pinowych jest jak na lekarstwo, 6 pinowych znacznie więcej. Focus mk2 2009 (migacz w lusterku) |
|
|
|
|
|
#2 |
|
ford::expert
![]() Imię: Radek
Model: Focus Mk2
Silnik: 1.6tdci 90ps
Rocznik: 09.2009
|
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
ford::average
![]() Imię: darek
Model: focus MK2 FL, Focus mk4
Silnik: 1.6 benzyna, 1.0 ecoboost
Rocznik: 2009, 2018
|
Dzięki za wskazówkę. Nie mam podgrzewanych lusterek. Pare dni temu dostałem sie do wtyczki i policzyłem kable wychodzace z lusterka, ale nie popatrzyłem na ilośc kabli z drugiej strony. Jesli jest ich 6 to będzie ten przypadek.
Wygląda na to, że można podłaczyc 6-pinowe lusterko zamiast 5. W przyszlym tygodniu rozkręcę to jeszcze raz i sprawdzę. |
|
|
|
![]() |
| Narzędzia wątku | Przeszukaj ten temat |
|
|