![]() |
|
|||||||
|
Dołącz teraz!
|
|
Dołącz już teraz do największej społeczności miłośników Forda w Polsce. Zarejestruj się i uzyskaj pełen dostęp do wszystkich działów, tematów i opcji jakie oferuje forum! |
![]() |
|
|
Narzędzia wątku | Przeszukaj ten temat |
|
|
#11 |
|
ford::expert
![]() Imię: Ponury żniwiarz
Model: MK3 Estate Titanium X EcoBoost 182KM
Silnik: 1.6
Rocznik: 2012
|
Nigdy. Żadnego dyskomfortu.
W Mini Cooperze nie byłem w stanie wytrzymać 400km a w Focusie robię 1600km na raz bezproblemowo. Może coś się popsuło z regulacją odcinka lędźwiowego? Sprawdzałeś czy regulacja działa? Podglądowe zdjęcie z katalogu: Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. |
|
|
|
|
|
#12 |
|
ford::beginner
![]() Imię: Jędrzej
Model: Focus
Silnik: 1.5 EB
Rocznik: 2017
|
Siedzisko. Nie oparcie. Zaznaczyłem nową strzałką, tam, w tych rogach są wyczuwalne druty, jak naciśniesz. Pokazuję na fotelu pasażera, żeby lepiej było widać na tym zdjęciu. Uwierają mnie w doopę/nogi. Nie mieszczę się na tej całkiem płaskiej części siedziska, jest dla mnie za wąska.
EDIT: dlaczego nie pokazuje się zdjęcie dodane za pomocą "Insert image"? [Tylko zarejestrowani użytkownicy widzą linki. ] Ostatnio edytowane przez Jędrzej Lubomirski ; 08-09-2017 o 18:07 |
|
|
|
|
|
#13 |
|
ford::expert
![]() Imię: Ponury żniwiarz
Model: MK3 Estate Titanium X EcoBoost 182KM
Silnik: 1.6
Rocznik: 2012
|
A to przepraszam. Mój błąd.
|
|
|
|
|
|
#14 |
|
|
Wybaczcie, panowie, temat szerokości męskich tyłków, ale aż poszedłem zmierzyć. Siedzisko, nie tyłek Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Ta płaska część, na której powinienem się niby zmieścić, pomiędzy owymi "rogami" ma ok. 30 cm. Załączam fotę Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. No nie wiem jak u Was, pytać o wymiary nie będę, ale dla mnie te 30 cm to mało. I nogi/pośladki ocierają o te rogi, przez co niewygodnie: Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
https://pasteboard.co/GJrcjov.jpg |
|
|
|
|
|
#15 | |
|
ford::average
![]() Imię: Jacek
Model: Ford Focus Active X FL
Silnik: 1.0 125 KM MHEV
Rocznik: 2023
|
Szerokość siedziska w moim Focusie :
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. czyli jest taka sama jak u Ciebie, stawiam że coś masz z fotelem , bo po zrobieniu zdjęcia wsiadłem i naprawdę nie czuję żadnych drutów czy coś podobnego. Bump: Cytat:
Ostatnio edytowane przez yacekb ; 09-09-2017 o 11:15 |
|
|
|
|
|
|
#16 |
|
|
Jutro pomierzę pięćsetę Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. A czy u Ciebie, yacekb, wyczuwasz coś w tych "rogach" po naciśnęciu ręką?
|
|
|
|
|
|
#17 | |
|
ford::average
![]() Imię: Jacek
Model: Ford Focus Active X FL
Silnik: 1.0 125 KM MHEV
Rocznik: 2023
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
|
#18 | |
|
![]() Zarejestrowany: 03-11-2014
Model: Titanium
Silnik: 1,0 EcoBoost 100 KM
|
Cytat:
Ta ostatnia przyczyna to oczywiście żart. Posadź swą szanowną w innym egzemplarzu auta i sprawdź odczucia.
|
|
|
|
#19 | |
|
|
Cytat:
Jutro pomacam innego w salonie i dam znać. |
|
|
|
|
|
|
#20 |
|
ford::advanced
![]() Zarejestrowany: 07-03-2015
Model: -
Silnik: -
Rocznik: -
|
Są faktycznie wyczuwalne pręty po bokach siedziska jak się je mocno naciska. Ale trzeba by mieć chyba wyjątkowo szeroki tyłek, żeby je w ogóle czuć albo masz wadliwe fotele.
|
|
|
|
![]() |
| Narzędzia wątku | Przeszukaj ten temat |
|
|