![]() |
|
|||||||
|
Dołącz teraz!
|
|
Dołącz już teraz do największej społeczności miłośników Forda w Polsce. Zarejestruj się i uzyskaj pełen dostęp do wszystkich działów, tematów i opcji jakie oferuje forum! |
![]() |
|
|
Narzędzia wątku | Przeszukaj ten temat |
|
|
#1 |
|
ford::amateur
![]() Imię: Łukasz
Model: S-Max
Silnik: Duratec 2.0 145km
Rocznik: 2008
|
Witam, problem polega na tym, że po dezaktywacji czujnika niezapiętych pasów (sposób z wpinaniem i wypinaniem pasa) przestało mi działać podgrzewanie fotela kierowcy (nie podświetla się nawet wskaźnik mocy grzania przy przycisku).
Moje pytania brzmią: 1. Czy może mieć to związek z dezaktywacją czujnika? 2. Czy da się aktywować czujnik poprzez podłączenie komputera do samochodu, lub przez odłączenie akumulatora i zwarcie klem? Próbowałem go aktywować jak podano na forum, żeby to sprawdzić samemu, ale mi to nie wychodzi Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Ps. Mam S-maxa z 2008 roku, a podgrzewanie u pasażera działa |
|
|
|
|
|
#2 |
|
ford::advanced
![]() Imię: Marcin
Silnik: 2.5T
Rocznik: 2006
|
Nie powinno mieć to związku i raczej nie ma. U siebie wyłączyłem sygnalizację tym sposobem a grzanie krzeseł działa jak dzialalo. Może padł bezpiecznik albo sam przełącznik.
Wysłane z Tapatalk |
|
|
|
|
|
#3 |
|
ford::beginner
![]() Imię: Tomek
Silnik: 2.0 TDCI
Rocznik: 2009
|
U mnie również nie miało to wpływu na podgrzewanie.
|
|
|
|
![]() |
| Narzędzia wątku | Przeszukaj ten temat |
|
|