![]() |
|
|||||||
|
Dołącz teraz!
|
|
Dołącz już teraz do największej społeczności miłośników Forda w Polsce. Zarejestruj się i uzyskaj pełen dostęp do wszystkich działów, tematów i opcji jakie oferuje forum! |
![]() |
|
|
Narzędzia wątku | Przeszukaj ten temat |
|
|
#1711 | |
|
ford::advanced
![]() Zarejestrowany: 07-11-2010
Model: FIesta MK7, Superb III
Silnik: 1,4 Pb/2,0pb
Rocznik: MK7 2015,SIII 2018
|
Cytat:
Ta kamera lusterkowa ma fukcję ściemniania etc |
|
|
|
|
|
|
#1712 |
|
![]() Zarejestrowany: 20-09-2013
Model: Q3 Sportback S line
Silnik: 2.0 245 KM 4x4
Rocznik: 2024
|
Tak, wyświetlacz całkowicie nie widoczny. Gdy go włączymy obraz jest czytelny. Auta nie oślepiają kierowcy.
|
|
|
|
|
|
#1713 | ||
|
FCP member
![]() Imię: Robert
Model: Ranger Limited
Silnik: 2.0 238KM Bi-Turbo
Rocznik: 2022
|
Cytat:
Cytat:
[Tylko zarejestrowani użytkownicy widzą linki. ]
|
|
|
|
|
#1714 |
|
|
Porównując oba nagrania DOD vs Viofo to Viofo ratuje tylko delikatnie jaśniejsza optyka w nocy, przepaści nie ma a na pewno nie warto szpecić sobie szyby przylepką na szybie. Jak ktoś całe życie jeździł z czymś przylepionym czy wieszakami na telefon przytwierdzonymi do szyby to może go tak nie razi, ja unikam tego jak moge i tu widząc jak to wizualnie wygląda to nie kupiłbym drugi raz tej kamerki. nooooo chyba że byłaby wielka przepaść w jakości nagrań ale aż takiej nie ma wiec dla mnie nie udany zakup.
Co do ceny, to podałeś wersje bez GPS, ta kosztuje mniej, ale i tak cena z Twojego ogłoszenia to jakiś kosmos Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Jak coś jest o połowę taniej niż w innych sklepach to bałbym się kupić. kupiłem tu. [Tylko zarejestrowani użytkownicy widzą linki. ] Ostatnio edytowane przez prokop123 ; 05-12-2018 o 11:34 |
|
|
|
|
|
#1715 |
|
|
GPS jest w celu rysowania przejazdów tak? Jest jakaś mapa trasy pokonanej?
P.s. Podeslesz te zdjęcie na prv? Thx Wysłane z mojego LG G6 przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
|
|
#1716 |
|
|
Jest program od Viofo, który na mapie pokazuje Ci przebytą trasę, dodatkowo na filmach można oznaczać prędkość i pozycje GPS.
Wczoraj musiałem zamienić kamery w autach, żona miała nerwa ze jej w fieście przylepiłem Kamere na szybe Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. żeby nie piała oddałem jej lusterkową z Mondeo a sam mam teraz przylepkę ;/ Chcesz zdjęcia tej Viofo ? |
|
|
|
|
|
#1717 | |
|
|
Cytat:
Poproszę o zdjęcie. Ta.kamera lusterkowa jest dużo wieksza niz samo oryg lusterko? Dużo wystaje poza zarys oryginału? Wysłane z mojego LG G6 przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
|
|
|
#1718 | |
|
|
Cytat:
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Nie mówię że DOD jest lepszy, bo nie jest, ma już rok, technologia poszła do przodu, najnowsze Viofo ma lepsze optyki, matryce, ale DOD ma najlepszy stosunek estetyki do jakości nagrań. Viofo jest doskonałe ale szpeci szybę według mnie ;p jakby była taka Viofo na lusterko to kupiłbym od razu dwie a te pogonił szybko na olxa hehehe |
|
|
|
|
|
|
#1719 |
|
FCP member
![]() Imię: Robert
Model: Ranger Limited
Silnik: 2.0 238KM Bi-Turbo
Rocznik: 2022
|
@[Tylko zarejestrowani użytkownicy widzą linki. ]
podałem screen z 1szej aukcji z brzegu ... to nie moje ogłoszenie Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
To jest cena pojedynczej kamerki A129 z modułem GPS. Wersję bez GPS widziałam już nawet za 89$ Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. p.s. wideorejestratory24.pl są spoko ale muszą doliczyć VAT, akcyzę, cła, PIT, ZUS`u i coś tam jeszcze zarobić Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
|
|
|
|
#1720 | |
|
|