![]() |
|
|||||||
|
Dołącz teraz!
|
|
Dołącz już teraz do największej społeczności miłośników Forda w Polsce. Zarejestruj się i uzyskaj pełen dostęp do wszystkich działów, tematów i opcji jakie oferuje forum! |
![]() |
|
|
Narzędzia wątku | Przeszukaj ten temat |
|
|
#461 |
|
FORD|ZAWODOWIEC
![]() Imię: Marcin
Model: Mondeo MK5
Silnik: 2,0TDCI
Rocznik: 2015
|
Na mk5 działają wam loga w DAB ?
Moje mody w mk5:Elektryczna klapa +"machanie nogą",BLIS,Webasto,Kamera tylna i przednia,Aktywne Zawieszenie,Active Park Assist,Premium Sound,ACC,Sync1->Sync2->Sync3,Fotele grzane/wentylowane z masażem,Elektryczna kolumna kierownicza,Active Noise Control |
|
|
|
|
|
#462 | |
|
FCP member
![]() Imię: Tadeusz
Model: Mitsubishi Outlander PHEV, C-max Energi (USA) PHEV
Silnik: 2.4 PB, 2.0 PB wolnossące cykl Atkinsona - hybryda plug-in
Rocznik: 2019, 2016
|
Cytat:
Proszę Koledzy - jak piszecie "działają", to zechciejcie dodać na ACM xxxx-xxxxxxx-xx... Bardzo proszę. |
|
|
|
|
|
|
#463 | |
|
Junior Moderator
![]() Zarejestrowany: 09-09-2004
Model: S-Max
Silnik: 2.0 TDCI
Rocznik: 2008
|
Cytat:
Kod:
Update 20017-12-20: We are sorry, but by this moment we have stopped inviting new testers, as existing testers already found serious issues and we need to resolve it before continue. |
|
|
|
|
|
|
#464 |
|
FORD|ZAWODOWIEC
|
Jeśli jesteś zarejestrowany (a trzeba być by otrzymywać licencje rozszerzoną ) to nie stanowi dla nich kłopotu.
Ja stałem się beta testerem dokładnie " Sun Jan 27, 2019 3:29 pm" Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Moje mody w mk5:Elektryczna klapa +"machanie nogą",BLIS,Webasto,Kamera tylna i przednia,Aktywne Zawieszenie,Active Park Assist,Premium Sound,ACC,Sync1->Sync2->Sync3,Fotele grzane/wentylowane z masażem,Elektryczna kolumna kierownicza,Active Noise Control Ostatnio edytowane przez mm32 ; 02-09-2019 o 18:24 |
|
|
|
|
|
#465 | |
|
FCP member
![]() Imię: Tadeusz
Model: Mitsubishi Outlander PHEV, C-max Energi (USA) PHEV
Silnik: 2.4 PB, 2.0 PB wolnossące cykl Atkinsona - hybryda plug-in
Rocznik: 2019, 2016
|
Cytat:
Napiszmy jednak wyraźnie, iż FORScanem programującym moduły "uceglić" auto można 100x łatwiej niż nie przymierzając FoCCCusem...Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Nie dlatego, że ma jakieś liczne błędy a z tego prostego powodu, że na zbyt wiele pozwala. Przez to potrzeba nadzwyczajnej samodyscypliny oraz doświadczenia istotnie przekraczającego doświadczenie tutejszych forumowych "aspirantów do bycia magikami"... Jest to moim zdaniem główny powód, dla którego rosyjscy koledzy "te karty trzymają przy orderach"... Warto się chwilę zastanowić, zanim rozbudzimy demony "wgrywania co popadnie gdzie tylko się da"... BTW - w mojej opinii roboty ze stawianiem efektów takich działań na nogi (dla tych co potrafią stawiać a nie tylko kłaść...) wystarczy w wyniku upublicznienia reformatera do Sync3...Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Wg mojej wiedzy już się rozpoczęły "lamenty i załamywanie rąk - com ja począł nierozważnie..." przy jeździe bez trzymanki z Sync3... Ostatnio edytowane przez tedi_k ; 02-09-2019 o 19:09 |
|
|
|
|
|
|
#466 |
|
Junior Moderator
![]() Zarejestrowany: 09-09-2004
Model: S-Max
Silnik: 2.0 TDCI
Rocznik: 2008
|
ja się nie stałem więc nic nie uceglę (forscanem Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. )
|
|
|
|
|
|
#467 |
|
ford::average
![]() Zarejestrowany: 14-08-2015
Model: Focus
Silnik: 1.5
|
A ja wczoraj napisalem maila na contact@ i tego samego dnia dostalem builda Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Tylko faktycznie to czlowiek musi posiedziec, poczytac, wiedziec co chce wgrac, a nie pierwsze lepsze pliki z neta. BTW - chyba mapy f8 wyciekly public dla 3.2+? |
|
|
|
|
|
#468 | ||
|
FORD|ZAWODOWIEC
|
Cytat:
Cytat:
Moje mody w mk5:Elektryczna klapa +"machanie nogą",BLIS,Webasto,Kamera tylna i przednia,Aktywne Zawieszenie,Active Park Assist,Premium Sound,ACC,Sync1->Sync2->Sync3,Fotele grzane/wentylowane z masażem,Elektryczna kolumna kierownicza,Active Noise Control |
||
|
|
|
|
|
#469 | ||
|
ford::average
![]() Zarejestrowany: 14-08-2015
Model: Focus
Silnik: 1.5