![]() |
|
|||||||
|
Dołącz teraz!
|
|
Dołącz już teraz do największej społeczności miłośników Forda w Polsce. Zarejestruj się i uzyskaj pełen dostęp do wszystkich działów, tematów i opcji jakie oferuje forum! |
![]() |
|
|
Narzędzia wątku | Przeszukaj ten temat |
|
|
#1 |
|
|
Witam,
Przymierzam się do zakupu takiego focusa 3: https://m.olx.pl/oferta/ford-focus-2...5-IDCckms.html Oczywiście, wiem że najważniejsze to sprawdzić VIN, ale jeśli okaże się "w porządku" znaczy bity, a nie zabity na amen i wskrzeszony, czy warto wtedy takie autko zakupić. -jak wygląda sprawa z częściami, dostanę je w polsce bez problemu w przyzwoitych cenach? -po 75tyś przebiegu wymieniać już olej w skrzyni? (bo raczej wymieniany nigdy nie był) -jeśli się okaże, że skrzynia nie jest dwusprzęgłowa powershift czy warto zawracać sobie tym autem głowę? -czy silnik nie należy do sprawiających problemy? -czy jest jeszcze coś na co zwracać uwagę? |
|
|
|
#2 |
|
|
VIN:
1fadp3k25fl264745 Czy to oznacza, że był kradziony? |
|
|
|
#3 | |
|
ford::expert
![]() Zarejestrowany: 07-10-2007
Model: VW Passat
Silnik: 2.0 170KM
Rocznik: 2008
|
Cytat:
na pewno był w tył strzelony. |
|
|
|
|
|
|
#4 | |
|
|
Cytat:
A po czym pan wywnioskował, że w tył? Wiem o tym, że już w polsce był w przód stuknięty, ale tył? |
|
|
|
|
#5 |
|
![]() Imię: Slawek
Model: PUG 408 GT
Silnik: hybryda
Rocznik: 2025
|
|
|
|
|
|
|
#6 | |
|
|
Cytat:
W ogóle ten samochód jest wart mojego zachodu czy dać sobie siana? |
|
|
|
|
#7 | |
|
![]() Zarejestrowany: 07-10-2007
Model: VW Passat
Silnik: 2.0 170KM
Rocznik: 2008
|
Cytat:
Taniej raport ze zdjęciami będzie w autobaza.pl niż na carfax. Jest jakiś link do ogłoszenia? |
|
|
|
|
|
|
#8 | |
|
|
Cytat:
|
|