![]() |
|
|||||||
|
Dołącz teraz!
|
|
Dołącz już teraz do największej społeczności miłośników Forda w Polsce. Zarejestruj się i uzyskaj pełen dostęp do wszystkich działów, tematów i opcji jakie oferuje forum! |
![]() |
|
|
|
Narzędzia wątku | Przeszukaj ten temat |
|
|
#31 |
|
ford::average
![]() Imię: Adam
Model: Focus
Silnik: 1.5
Rocznik: 2017
|
Podbijam tematGoście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. nie chce zmieniać na Full LED - ale fajnie by było mieć te z dziennymi LEDGoście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
|
|
|
|
|
|
#32 |
|
ford::professional
![]() Imię: Michał
Model: Fiesta Mk8 ST-Line, Mondeo Mk5 Turnier PS
Silnik: 1.0 EB, 2.0 ropniok
Rocznik: 2018, 2019
|
Nie ma innych
Wysłane z mojego SM-G960F przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
|
|
#33 |
|
|
czyli wersje świateł dla MK8 są tylko: bez LED całkowicie i Full LED? Nie ma wersji z paskiem ledowym jako światłami dziennymi (coś jak w Focusie MK3 lift)?
a podpowiesz czy udało Ci sie zamontować ostatecznie te Full LED? Ostatnio edytowane przez FocST ; 04-08-2020 o 19:13 |
|
|
|
|
|
#34 |
|
![]() Zarejestrowany: 19-09-2013
Model: Fiesta ST MK8
Silnik: 1.5 EB 200KM
Rocznik: 2020
|
Jak nie ma jak są - reflektory soczewkowe mają światła dzienne LED - taki pasek, obramówka praktycznie całego reflektora.
|
|
|
|
|
|
#35 |
|
|
no dokładnie - właśnie o takie mi chodzi - czy one pasują P&PGoście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
|
|
|
|
|
|
#36 |
|
ford::professional
![]() Imię: Michał
Model: Fiesta Mk8 ST-Line, Mondeo Mk5 Turnier PS
Silnik: 1.0 EB, 2.0 ropniok
Rocznik: 2018, 2019
|
Zle zrozumiałem pytanie, myslalem ze chcesz full led z dziennymi led, więc napisałem że innych nie ma. Ja mam soczewki z dziennymi led i jeszcze nie zmienilem na full led. Ale to kwestia czasu, wtedy będę sprzedawał swoje. Czy moje podejda p&p do zwykłych nie wiem, ale próbowałem full led w miejsce moich i nie działały długie i poziomowanie. Reszta ok.
Wysłane z mojego SM-G960F przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
|
|
#37 |
|
![]() Zarejestrowany: 19-09-2013
Model: Fiesta ST MK8
Silnik: 1.5 EB 200KM
Rocznik: 2020
|
Zmiana zwykłych na soczewkę z LED niekoniecznie będzie P&P ale powinna być łatwiejsza. Raczej na pewno żarówki są takie same, pytanie czy te dzienne ledy zadziałają czy trzeba będzie jakąś wiązkę dołożyć.
|
|
|
|
|
|
#38 |
|
|
właśnie zaskoczony jestem że nikt tego jeszcze nie próbował - bo jeśli nie jest wymagane dokładanie wiązki - to taki mod dość mało ryzykownyGoście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
|
|
|
|
|
|
#39 |
|
![]() Imię: Michal
Model: Ford Focus MK3
|
przeglądam ten temat - i pytanie do doświadczonych forumowiczów - czy jeśli kupie lampy LED (nie FULL - tylko zwykle LED) to zadziała to? Widziałem jeszcze na Alle moduły/jeżyki LED - pewnie też są potrzebne - ale jest gdzieś schemat gdzie je się montuje?
|
|
|
|
|
|
#40 | |
|
FCP member
![]() Imię: Krystian
Model: Ford FOCUS MK3
Silnik: 2.0 TDCi 163KM - POWERSHIFT