![]() |
|
|||||||
|
Dołącz teraz!
|
|
Dołącz już teraz do największej społeczności miłośników Forda w Polsce. Zarejestruj się i uzyskaj pełen dostęp do wszystkich działów, tematów i opcji jakie oferuje forum! |
![]() |
|
|
Narzędzia wątku | Przeszukaj ten temat |
|
|
#1 |
|
ford::amateur
![]() Zarejestrowany: 04-11-2014
Model: Fusion i Mondeo
Silnik: 1,4 i 2,0
Rocznik: 2007
|
Witam.
Rozważam wstawienie Androidowego kombajnu do fusiona '09. Mam tu kilka pytań. Czy trzeba się integrować z instalacjami cyfrowymi samochodu, i w szczególności, czy trzeba się wpinać w Cana? Jasne że zasilanie, głośniki czy sterownik przy kierownicy to tak, ale wolałbym uniknąć grzebania w magistrali. Czy są jakieś urządzenia sprawdzone, a jakieś których lepiej unikać? Z góry dzięki za pomoc. |
|
|
|
|
|
#2 |
|
FORD|AUTHORIZED
![]() Zarejestrowany: 15-08-2014
Model: exKa/Fusx2/Foc
Silnik: Brak informacji
Rocznik: Brak informacji
|
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
|
Radio które posiadam działa ok, ale problem leży gdzie indziej. Problem leży po drugiej stronie łóżka.
Stacja multi jest jej potrzebna po navi od googla, kamerę cofania i zestaw głośnomówiący. Auto jeszcze prężne, więc chcę je doinwestować o taki gadżet. O Cana się martwię w kontekście przycisków przy kierownicy, ale możliwe że idą "elektrycznie". |
|
|
|
|
|
#4 |
|
FORD|AUTHORIZED
|
Spróbuj użyć dziś navi z google na urządzeniu z 1GB, 2GB RAM.... a potem zastanów się czy masz tyle cierpliwości siedząc w aucie.
Przeczytaj jeszcze raz co napisałem o CAN. |
|
|
|
|
|
#5 |
|
|
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
FORD|AUTHORIZED
|
Podlinkowany temat czytałeś w ogóle?
to co podałeś nie ma nawet nazwy, taki bełkot marketingowy |
|
|
|
|
|
#7 |
|
|
Tak czytałem. I jak sam napisałeś nie interesują mnie urządzenia za 300zł, a próg 1k przekraczam bez bólu. Rozważam takie rozwiązanie bo istnienia innych nawet nie podejrzewam. Masz inna propozycję to chętnie wysłucham doświadczonego Kolegi.
|
|
|
|
|
|
#8 | |
|
FORD|AUTHORIZED
|
podejrzewam że podlinkowałeś sklep z tym samym radiem polecanym w tamtym temacie
tyle że sklep dorzuca f-vat, pozory gw 24mies i sporą marżę z wyglądu radia minimalnie różnią się, i może okazać się że dają gorsze radio w wyższej cenie ISUDAR robi owalne i prostokątne przody temat o radiach [Tylko zarejestrowani użytkownicy widzą linki. ] Cytat:
Ostatnio edytowane przez Antej ; 13-11-2020 o 12:48 |
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
ford::advanced
![]() Imię: jarek
Model: MKI MKII MKIIIMKIV
Silnik: 2,0 1,8 2,0 1,6
Rocznik: -92, -98, -02, -14
|
A ja mam radio multimedialne
2gb ram i 32rom Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. i android 5,1 I wszystko mi śmiga Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. ale ja kupowałem kilka latek temu podłączyłem i gra do dziś nic nie zmieniając w ustawieniach i nie zamienił bym na żadnego FX Nawigacja w oryginalnych radiach to poraszka najnowsza nawet nie znajduje mojego nr domu Wiem bo akurat mam do dyspozycji najnowsze mondeo MKV full opcja |
|
|
|
![]() |
| Narzędzia wątku | Przeszukaj ten temat |
|
|