![]() |
|
Dołącz teraz!
|
Dołącz już teraz do największej społeczności miłośników Forda w Polsce. Zarejestruj się i uzyskaj pełen dostęp do wszystkich działów, tematów i opcji jakie oferuje forum! |
![]() |
|
Narzędzia wątku | Przeszukaj ten temat |
![]() |
#1 |
ford::amateur
![]() Imię: Maciek
Model: Focus Mk2
Silnik: 1.6
Rocznik: 2005
|
![]()
Witam!
Właśnie zostałem szczęśliwym posiadaczem kolejnego (chwilowo) Focusa. Tym razem jest to MK3 po lifcie z 2015 r. w wersji wyposażenia Trend. Chciałem zapytać jak wygląda sprawa z wizualizacją obrazu z fabrycznych czujników parkowania gdy fabrycznie zamontowane zostało tzw. "bieda radio" (i oczywiście jest tylko dźwięk). Czy wymiana radia na jakieś lepsze fordowskie by umożliwiła ww. funkcjonalność, czy może trzeba jeszcze coś odblokować, przerobić? (np. pisałem dzisiaj ze sklepem z radiami z Androidem i sprzedawcy twierdzą, że jeśli nie miałem obrazu z czujnikow na "fabryce", to u niestety nich też nie będę miał co nie rokuje najlepiej Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.) Pozdrawiam |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
FCP member
![]() Imię: Tadeusz
Model: Mitsubishi Outlander PHEV, C-max Energi (USA) PHEV
Silnik: 2.4 PB, 2.0 PB wolnossące cykl Atkinsona - hybryda plug-in
Rocznik: 2019, 2016
|
![]() Cytat:
2) Generalnie da się wymienić wyświetlacz nie wymieniając radia 3) Wszystkie wersje fabrycznych czujników parkowania we "współczesnych" Fordach dają możliwość wyświetlania wizualizacji - to czy ona jest czy nie zależy jedynie od zamontowanego wyświetlacza. Sprzedawcy od "chińczyków" generalnie na niewielu rzeczach się znają - a już na wyposażeniu fabrycznym to raczej nijak...Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
![]() |
![]() |
#3 |
ford::amateur
![]() Imię: Maciek
Model: Focus Mk2
Silnik: 1.6
Rocznik: 2005
|
![]()
Wielkie dzięki za wyklarowanie sytuacji.
Pewnie i tak będę zmieniał całość, bo po 2 dniach jazdy zaczyna też brakować telefonowania via BT. Ale to już zupełnie inny wątek. Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Jeszcze raz dzięki i pozdrawiam! |
![]() |
![]() |
![]() |
Narzędzia wątku | Przeszukaj ten temat |
|
|