![]() |
|
|||||||
|
Dołącz teraz!
|
|
Dołącz już teraz do największej społeczności miłośników Forda w Polsce. Zarejestruj się i uzyskaj pełen dostęp do wszystkich działów, tematów i opcji jakie oferuje forum! |
![]() |
|
|
Narzędzia wątku | Przeszukaj ten temat |
|
|
#1 |
|
ford::amateur
![]() Imię: Maciej
Model: Focus mk2 fl sedan
Silnik: 2.0 duratec
Rocznik: 2009
|
Witam wszystkich.
Jestem posiadaczem Forda Fusion USA 2017 rok, ecoboost 2.0. Wcześniej podczas zwiększanie lub zmniejszania temperatury oraz zwiększania lub zmniejszania prędkości wentylatora klimatyzacji pojawiały się informacje na wyświetlaczu, w lewym i prawym górnym rogu o temperaturze jaką sobie ustawiłem, a na środku ekranu pojawiała się prędkość wiatraka klimatyzacji. Teraz tego nie ma, żeby sprawdzić jaką mam ustawioną temperaturę i obroty trzeba wejść w ikonę klimatyzacji. Proszę o pomoc w rozwiązaniu problemu. |
|
|
|
|
|
#2 |
|
FCP member
![]() Imię: Tomi
Model: FUSION 4x4
Silnik: 2.0EB
Rocznik: 2020
|
a co kombinowane było ?
|
|
|
#3 | |
|
FCP member
![]() Imię: Tadeusz
Model: Mitsubishi Outlander PHEV, C-max Energi (USA) PHEV
Silnik: 2.4 PB, 2.0 PB wolnossące cykl Atkinsona - hybryda plug-in
Rocznik: 2019, 2016
|
Cytat:
"Spolszczenie robił mi kolega, który twierdził, że zrobił to w swim aucie i mu się udało. Przepis miał z YT/netu/od innego kolegi"...Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
|
|
|
|
|
#4 |
|
ford::amateur
![]() Imię: Maciej
Model: Focus mk2 fl sedan
Silnik: 2.0 duratec
Rocznik: 2009
|
Nic nie było kombinowane, wyskoczył mi błąd czujników ciśnienia w oponach i lampki oświetlenia wnętrza gasły i zapalały się, mogłem wyłączyć je tylko ręcznie. Po około dwóch godzinach jak odpaliłem auto błędu już nie było, a lampki zgasły tak jak trzeba. Na wyświetlaczu ciśnienia nie było żadnej wartości ale po przejechaniu około kilometra wartości ciśnienia znów się pojawiły. I wtedy chciałem zmniejszyć temperaturę, a tu nie ma ani temperatury ani obrotów wentylatora. Oczywiście klima działa prawidłowo, tylko żeby zobaczyć ile mam ustawionej temperatury to muszę kliknąć panel klimatyzacji.
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
ford::average
![]() Imię: Piotr
Model: Mondeo mk5
Silnik: 1.5 ecoboost AT