![]() |
|
|||||||
|
Dołącz teraz!
|
|
Dołącz już teraz do największej społeczności miłośników Forda w Polsce. Zarejestruj się i uzyskaj pełen dostęp do wszystkich działów, tematów i opcji jakie oferuje forum! |
![]() |
|
|
|
Narzędzia wątku | Przeszukaj ten temat |
|
|
#31 |
|
ford::average
![]() Imię: Mariusz
Model: Mondeo MK4
Silnik: 2.0 TDCi
Rocznik: 2012
|
Wrzucałem fotki kilka postów wcześniej .
Chyba trochę zbyt chaotycznie to opisałem . Pod fotelem modol tylko od grzania . Wygogloealem po numerach . Przyciski są z wiatraczkami . Grzanie działa . Świeci się na czerwono . Kiedy przełaczam na wentylację świecą się na niebiesko . Jednakże nie ma wentylatorów podmsiedzeniami . Otwory sa w stelażu foteli pod spodem . Po 2 na jedno siedzenie . Żeby to chodziło musiał bym kupić dwa moduly i wentylatory . A.że jest to dosyć drogie więc sobie chyba dam spokój. Można by też jakoś to zrobić po taniości . Czyli kupić 4 wentylatorów . Złapać z pod fotela zasilanie . Wstawić przełącznik bezprzeodowy . Piloty od włączania również można by gdzieś zamontować . Albo wrzucić gdzieś żeby były pod ręką xd Takie Januszowe rozwiązanie . Ale gdyby dobrać dobre wiatraczki to jak by nie patrzeć spełniały by swoje funkcje . Wysłane z mojego M2007J20CG przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
|
|
#32 | ||
|
ford::expert
![]() Imię: Rafał
Model: S-MAX
Silnik: 2.0 Duratec HE
Rocznik: 2010
|
Cytat:
Prosiłem o te zdjęcia, bo patrząc na te otwory, a właściwie na fotel od spodu, można określić, czy fotel ma wszystkie elementy niezbędne do tego, żeby wentylacja działała jak powinna. A to, że fotel ma otwory na wentylatory nie znaczy, że wentylatory tam były. KAŻDY stelaż fotela ma takie otwory. Nawet taki, który nie ma ogrzewania. Cytat:
BTW. Wentylatory są też w oparciach, więc w sumie w jednym fotelu są 4. Ty nie masz żadnego. Jestem dziwnie spokojny, że "STARSZY PAN" wiedział dobrze, że ogrzewane i wentylowane fotele są w cenie (poszukiwane), więc je podmienił na tylko ogrzewane. Aż dziwne, że nie pomyślał, żeby jeszcze przełącznik podmienić. PS. A zdjęcia już są niedostępne. |
||
|
|
|
|
|
#33 |
|
ford::average
![]() Imię: Mariusz
Model: Mondeo MK4
Silnik: 2.0 TDCi
Rocznik: 2012
|
Jutro postaram wrzucić fotki .
Nie wiem o co chodzi z tymi fotelami . Wiem że jeszcze od kierowcy nie działa podnoszenie . Fotela kierowcy . Ale z tego co czytałem to prawdopodobnie pękła zębatka plastików bo słuchać że coś tam blokuje . Nie mam okazji się zapytać tego Starszego pana o co chodzi z tymi fotelami ponieważ Starszy Pan....Kupiłem auto prywatnie od córki Starszego Pana która dostała to auto w spadku . No nie tylko ona po tam jeszcze rodzeństwo było trochę pierdziele ja przy załatwianiu papierów . Ale no nie wiem co tam było kręcone . Tak samo jak z tą skrzynią . Bin podaje że był automat a jest manual. Wysłane z mojego M2007J20CG przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
![]() |
|
| Narzędzia wątku | Przeszukaj ten temat |
|
|