![]() |
|
|||||||
|
Dołącz teraz!
|
|
Dołącz już teraz do największej społeczności miłośników Forda w Polsce. Zarejestruj się i uzyskaj pełen dostęp do wszystkich działów, tematów i opcji jakie oferuje forum! |
![]() |
|
|
Narzędzia wątku | Przeszukaj ten temat |
|
|
#11 |
|
ford::amateur
![]() Imię: Krzysztof
Model: Ford Grand C-Max
Silnik: 1.6
Rocznik: 2011
|
Witam, mam pytanie do użytkowników. czy ktoś wymieniał, lub montował u siebie w Fordzie Grand C-Max rocznik 2011 radio nawigację lub stację multimedialną i może się podzielić sprawdzonym egzemplarzem takim w przedziale 800-1200 zł? Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
|
|
|
|
|
|
#12 | |
|
FORD|AUTHORIZED
![]() Zarejestrowany: 15-08-2014
Model: exKa/Fusx2/Foc
Silnik: Brak informacji
Rocznik: Brak informacji
|
Cytat:
można zastanowić się "dlaczego" tak tanio i mimo to nadal nie jest zadowalająco Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. |
|
|
|
|
|
|
#13 |
|
![]() Imię: Łukasz
Model: grand C-max
Silnik: 1.6tdci
Rocznik: 2013
|
Witam. na poczatkuinfo ze przejrzalem cale forum na ten temat i w zasadzie nic nie wiem, tyle jest roznych warunkow czy zaleznisci ze juz sie e tym pogubilem i bardzo bym prosil Was o pomoc. a mianowicie pacjent to grand cmax 2013r. mam u siebie radio to szare z dodatkowymi przyciskami i wyswietlacz ten wiekszy ale monokolor i sync1.wszystko dziala jak nalezy bluetooth, muzyka, telefon. chcialbym zamienic radio na sony dab i wyswietlacz na ten sam rozmiar tylko kolorowy. dawcy (radio i wyswietlacz) pochodza rowniez z granda z 13roku i moje pytanie brzmi czy bedzie to wszystko dzialalo jak nalezy czy moge sie spodziewac jakisproblemow po drodze? bardzo prosze o wyjasnienie i pomoc w ttm temacie. z gory dzieki
|
|
|
|
|
|
#14 |
|
FORD|AUTHORIZED
|
Max 5cali z navi na SD, oczywiście kodowanie i wszystko zadziała.
Nie sprawoa mi to zadnych trudności,a i o częśco dość łatwo. 4cale tez wejdzie bez problemu i może byc ograne pod kamerę cofania. |
|
|
|
|
|
#15 |
|
|
okej to wiemy tyle, ze Ty to robisz bez problemu, ale chodzi o to ze bede to robil ja :-) i czy wystarczy podmiana klamotow typu plug&play czy jakies dodatkoweckombinacje przy tym beda? ale mimo wszystko dzieki za odzew
|
|
|
|
|
|
#16 |
|
FORD|AUTHORIZED
|
|
|
|
|
|
|
#17 |
|
|
no to widocznie Cie nie zrozumialem...sorry
czytalem ten watek ktory podlinkowales...z tym ze jego autor zaczyna od radia 6 przyciskow o wyswietlacza dwuliniowego, a ja mam radio 9przyciskow i wyswietlacz chyba to jest 4,2 ale monokolor. to po zmianie radia moze nie dzialac bluetooth? |
|
|
|
|
|
#18 |
|
FORD|AUTHORIZED
|
Napisałem,
Kodowanie i wszystko zadziała. Nie zrobisz tego, nie ma gwarancji że wszystko ruszy. |
|
|
|
|
|
#19 |
|
|
a mozesz mi wyjasnic na czym polega to kodowanie bo ja jestem zielony w tym
|
|
|
|
|
|
#20 |
|
FORD|AUTHORIZED
|
Na podlaczeniu komputera z programem dedykowanym do obslugi fordow, kablem obsługującym dostęp do wszystkich modułów auta,a następnie na zmianie parametrów auta, w celu poprawnego rozpoznawania wymienionych elementów.
|
|
|
|
![]() |
| Narzędzia wątku | Przeszukaj ten temat |
|
|