![]() |
|
|||||||
|
Dołącz teraz!
|
|
Dołącz już teraz do największej społeczności miłośników Forda w Polsce. Zarejestruj się i uzyskaj pełen dostęp do wszystkich działów, tematów i opcji jakie oferuje forum! |
![]() |
|
|
Narzędzia wątku | Przeszukaj ten temat |
|
|
#71 |
|
Junior Moderator
![]() Zarejestrowany: 09-09-2004
Model: S-Max
Silnik: 2.0 TDCI
Rocznik: 2008
|
Nooo tu generalnie drogi są dwie:
1. Albo będziesz czeeeekał (i się zapewne nie doczekasz bo ile razy można o tym samym Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. ) aż ktoś Ci zapoda schematy z tysiąc razy już publikowane na tym forum... 2. Albo sam grzebniesz w jakimś temacie np tym -> [Tylko zarejestrowani użytkownicy widzą linki. ] i odnajdziesz potrzebne informacje... To tylko jakieś 600 stron Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. nie poddawaj się - powodzenia! |
|
|
|
|
|
#72 |
|
ford::amateur
![]() Imię: Mateusz
Model: Mondeo MK4
Silnik: 2.0 Diesel
Rocznik: 2007
|
Witam, jestem posiadaczem bogatszej wersji Forda Mondeo mk4 z 2007 roku, moje auto posiada rozpoznawanie mowy, rozmowy telefoniczne ale brak transmisji muzyki przez bluetooth. Jaki najnowszy moduł, albo przynajmniej taki z działająca transmisja audio jestem w stanie zamontować do mojego auta? Oraz czy potrzebne są do tego jakieś modyfikacje, poza wymiana modułu, jeśli tak to prosiłbym o szczegóły.
|
|
|
|
|
|
#73 |
|
FORD|AUTHORIZED
![]() Zarejestrowany: 15-08-2014
Model: exKa/Fusx2/Foc
Silnik: Brak informacji
Rocznik: Brak informacji
|
Wiazka stereo, modul, konfiguracja, odpowiedni soft w radiu.
W 2007 nie było BT Audio |
|
|
|
|
|
#74 |
|
|
Dodam że mój obecny moduł to:
7s7t-19g488-be Bump: Jak zaktualizować soft w radiu? Pójdzie wypalona płytka czy gdzieś jest jakiś ukryty port serwisowy Ostatnio edytowane przez Wilkuuu ; 23-08-2024 o 06:55 |
|
|
|
|
|
#75 | |
|
FORD|AUTHORIZED
|
Skąd mam wiedzieć jakie to radio?
Cytat:
|
|
|
|
|
|
|
#76 |
|
ford::expert
![]() Imię: Rafał
Model: S-MAX
Silnik: 2.0 Duratec HE
Rocznik: 2010
|
@[Tylko zarejestrowani użytkownicy widzą linki. ]
po raz kolejny cytujesz moją wypowiedź dotyczącą konkretnej (innej) sprawy w sposób "wyrwany z kontekstu". Bardzo uprzejmie proszę Cię o zaprzestanie tej praktyki.
Chociaż co do zasady zgadzam się z Tobą, że osoby którym nie chce się samodzielnie szukać należy w różny sposób aktywizować do działania, to jednakowoż wolałbym żeby tą "aktywizację" każdy robił na własny sposób i na własny "rachunek". |
|
|
|
|
|
#77 |
|
|
Racja, sorry, radio Sony
|
|
|
|
|
|
#78 |
|
FORD|AUTHORIZED
|
Sam tego nie zrobisz.
|
|
|
|
|
|
#79 |
|
|
Aż tak?
|
|
|
|
|
|
#80 | ||
|
FCP member
![]() Imię: Tadeusz
Model: Mitsubishi Outlander PHEV, C-max Energi (USA) PHEV
Silnik: 2.4 PB, 2.0 PB wolnossące cykl Atkinsona - hybryda plug-in
Rocznik: 2019, 2016
|
Cytat:
Cytat:
- wymiana lub przerobienie wiązki modułu BT/VC na stereo; - wymiana modułu na BT/VC na stereo z USB ale ze sterowaniem głosowym bez j. polskiego - 8M5T-19C112-Ax (A - j. angielski, x - im wyższa ostatnia litera tym lepiej) lub CS7T-14D212-Ax ze sterowaniem głosowym w j. polskim; - modyfikacja centralnej konfiguracji auta po zmianach. Radio Sony wymaga aktualizacji softu przy wymianie na dowolny moduł BT/VC stereo. Aktualizację tego radia da się zrobić jedynie programem/kablem UCDS. Więc - bez wątpienia "aż tak"...
Ostatnio edytowane przez tedi_k ; 23-08-2024 o 23:00 |
||
|
|
|
![]() |
| Tagi |
| radio mk4 |
| Narzędzia wątku | Przeszukaj ten temat |
|
|