![]() |
|
|||||||
|
Dołącz teraz!
|
|
Dołącz już teraz do największej społeczności miłośników Forda w Polsce. Zarejestruj się i uzyskaj pełen dostęp do wszystkich działów, tematów i opcji jakie oferuje forum! |
![]() |
|
|
|
Narzędzia wątku | Przeszukaj ten temat |
|
|
#71 |
|
Junior Moderator
![]() Zarejestrowany: 09-09-2004
Model: S-Max
Silnik: 2.0 TDCI
Rocznik: 2008
|
to zależy, jakiego efektu oczekujesz, jak unieruchomienia to wody, jak zniszczenia silnika skarmelizowanym cukrem to cukru, a najlepiej i cukru i wody Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
ja tam się nie znam, nic nikomu nie dolewam i nie dosypuję Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. ale kiedyś podrzuciłem na pobliską stację jakiegoś gościa co machał pustą bańką, tak niedaleczko, z jeden kilometr, zatankował 5l i odwiozłem go do jego auta, jak dojechał to w bańce białej po płynie do spryskiwaczy było widać, że ON tak pół na pół z "nieznaną substancją" się rozdzielił, czyżby na stacjach dolewali WODY DO PALIWA????? Niewiarygodne Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Myślę, że każdy z nas ma taką warstewkę na dnie czekającą na porcję cukru Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. |
|
|
|
|
|
#72 |
|
ford::beginner
![]() Imię: Sebastian
Model: Ford Tratnsit Connect
Silnik: 1.5 TDCI
Rocznik: 2017
|
W usa zamykają na korek z kluczykiem, to ja też bym chciał. Czy coś się zmieniło w temacie korków na kluczyk, może ktoś to kupował i próbował założyć?
|
|
|
|
![]() |
|
| Narzędzia wątku | Przeszukaj ten temat |
|
|