![]() |
|
|||||||
|
Dołącz teraz!
|
|
Dołącz już teraz do największej społeczności miłośników Forda w Polsce. Zarejestruj się i uzyskaj pełen dostęp do wszystkich działów, tematów i opcji jakie oferuje forum! |
![]() |
|
|
Narzędzia wątku | Przeszukaj ten temat |
|
|
#11 | |||
|
ford::advanced
![]() Zarejestrowany: 22-08-2016
Model: Mondeo
Silnik: 2.0
Rocznik: 201X
|
Czas leci szybko Panie Tadeuszu, a są rzeczy ważne i ważniejsze... lepiej później niż wcale... jak to się mówi zrobiłem to po godzinach... w ramach relaksu od codziennych spraw Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
|
|
|
#12 |
|
ford::beginner
![]() Imię: Miłosz
Model: Kuga
Silnik: 1,5 diesel
Rocznik: 2019
|
Dzień dobry. Pytanie o audio w Fordzie Kuga 2019 r. Czy najbiedniejszą wersję radia można w rozsądnych kosztach zamienić na inne radio (jakieś konkretne propozycje modeli?) na jakieś bardziej współczesne posiadające przede wszystkim audio in? Ewentualnie czy pod to bidaradio można jakoś się dostać do audio IN żeby podłączyć tablet i odtwarzać muzykę?
|
|
|
|
|
|
#13 |
|
ford::average
![]() Imię: Krzysiek
Model: Kuga
Silnik: 2.0 TDCI 163KM
Rocznik: 2014
|
Witam wszystkich zainteresowanych tematem. Czy ktoś może zna fachowca, któremu można zlecić przekładkę radia sync1 na sync3 w kudze II? Dostałem w prezencie takie z dotykowym wyświetlaczem 9 cali ale nie mam pojęcia jak się do tego zabrać. Będę wdzięczny za wszelkie konkretne propozycje.
|
|
|
|
|
|
#14 |
|
ford::expert
![]() Imię: Marcin
Model: Focus MK4.5
Silnik: 1.0 mHEV 155KM
Rocznik: 2023
|
Sync3 nie miał dziewięciu cali. Podaj lokalizację. No i w kudze "trochę" rzeźby będzie. Na pewno Sync3? Nieczęsty prezent Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
|
|
|
|
![]() |
| Narzędzia wątku | Przeszukaj ten temat |
|
|