![]() |
|
Dołącz teraz!
|
Dołącz już teraz do największej społeczności miłośników Forda w Polsce. Zarejestruj się i uzyskaj pełen dostęp do wszystkich działów, tematów i opcji jakie oferuje forum! |
![]() |
|
Narzędzia wątku | Przeszukaj ten temat |
![]() |
#1481 |
ford::amateur
![]() Imię: Petro
Model: Ford mondeo mk5
Silnik: 2.0 TDCI
Rocznik: 2015
|
![]()
Witam. W końcu skończyłem czytać ten wątek i tylko jeden kolega miał podobny problem, ale nie napisał czy dał rady to ogarnąć. Posiadam mondeo mk5 2015r, z soczewkami. Kupiłem używki FDL wizualnie w dobrym stanie. Po zakodowaniu w forscanie sytuacja wygląda następująco:
Lewy reflektor działa jak powinien(mówię o statycznych LED) Natomiast w prawym dziwnie działa ten pasek DRL. Reszta ok. W pozycji przełącznika świateł "0" DRL świeci na 100%po przełączeniu na inne tryby zapala się na sekundę na 30% i gaśnie (przypominał że na lewym przygasa i świeci normalnie). Podmienilem miejscami ten moduł sterujący od dołu lampy i zachowanie w żaden sposób się nie zmieniło. Moje pytanie brzmi tak: 1. Czy to moze być kwestia złego programowania? 2. Jeżeli uszkodzony jest reflektor czy jest szanasa go naprawić samemu? Może ktoś spotykał taką sytuację i będzie chciał podzielić się wiedzą na ten temat. Z góry dziękuję za pomoc! |
![]() |
![]() |
![]() |
Tagi |
fusion , fusion podświetlenie , lampy , lampy do jazdy dziennej , led , oświetlenie , reflektor |
Narzędzia wątku | Przeszukaj ten temat |
|
|