![]() |
|
|||||||
|
Dołącz teraz!
|
|
Dołącz już teraz do największej społeczności miłośników Forda w Polsce. Zarejestruj się i uzyskaj pełen dostęp do wszystkich działów, tematów i opcji jakie oferuje forum! |
![]() |
|
|
|
Narzędzia wątku | Przeszukaj ten temat |
|
|
#291 |
|
ford::beginner
![]() Imię: Adam
Model: S-Max
Silnik: 2.0 diesel
Rocznik: 2011
|
Witam. A czy ktoś miał do czynienia z warsztatem Auto Perfekt Przemysław Kordek w Krupnikach? W internecie są bardzo dobre opinie o tym warsztacie ... Ciekawe czy znają się i nie zepsują S-Maxa. Muszę wymienić rozrząd i olej
|
|
|
|
|
|
#292 |
|
Prawie Moderator...
![]() Zarejestrowany: 07-04-2008
Model: Tipo SW
Silnik: 1.4 T-JET
Rocznik: 2017
|
Jak znalazłeś mechanika w krupnikach to poczytaj w postach powyżej masz polecony zakład w Choroszczy, który założyli dawni mechanicy z aso forda. Oni na pewno będą wiedzieli jak dopieścić Twojego maxia :-)
|
|
|
|
#293 |
|
ford::beginner
![]() Imię: Adam
Model: S-Max
Silnik: 2.0 diesel
|
Dzięki za info ;-)
|
|
|
|
|
|
#294 |
|
ford::amateur
![]() Imię: Krzysztof
Model: Ford Grand C-max
Silnik: 1.6tdci
|
Witajcie. Chciałbym się Was zapytać drodzy koledzy czy znacie może kogoś lub wiecie gdzie można adaptować tempomat w Grand C Maxie? Pozdrawiam i życzę miłego dnia
|
|
|
|
|
|
#295 |
|
ford::expert
![]() Zarejestrowany: 03-08-2006
Model: MONDEO
Silnik: 1,8 PB
Rocznik: 2001
|
Auto Max na Kopernika lub AutoHobby na Depowej.
|
|
|
#296 |
|
ford::amateur
![]() Imię: Wojciech
Model: Mondeo mk3
Silnik: 2.0 tdci
Rocznik: 2003
|
Witam jestem na forum nowy.Szukam jakiegoś mądrego mechanika co by mi forda ogarną.Oczywiscie nie mówię o dużych serwisach diesela w Białymstoku itp.Opisuje objawy 1.2.3 mogę dodawać gazu swobodnie do podłogi,chociaż ostatnio i na 3 też miałem takie coś parę razy.4.5.6 dodam gwałtownie gazu i wyskakuje migająca kontrolka spreżynki chyba świec żarowych.Auto traci moc chwila jazdy i kontrolka zapala się na stałe i auto gaśnie ,szybko stacyjka na zero odpalam jeszcze raz i jadę kontrolka znika do następnego dania gazu mocniej.Szukam dobrego mechanika żeby coś mógł więcej powiedzieć. Jeśli trzeba rozwinę temat. Z góry dzięki
|
|
|
|
![]() |
|
| Narzędzia wątku | Przeszukaj ten temat |
|
|