![]() |
|
|||||||
|
Dołącz teraz!
|
|
Dołącz już teraz do największej społeczności miłośników Forda w Polsce. Zarejestruj się i uzyskaj pełen dostęp do wszystkich działów, tematów i opcji jakie oferuje forum! |
![]() |
|
|
Narzędzia wątku | Przeszukaj ten temat |
|
|
#11 | |
|
ford::amateur
![]() Imię: Rafał
Model: Ford S-max
Silnik: 2,0
Rocznik: 2018
|
Cytat:
VIN WF0JXXWPCJHD62325 |
|
|
|
|
|
|
#12 | |
|
FORD|ZAWODOWIEC
![]() Zarejestrowany: 13-02-2004
Model: Focus mk4
Silnik: 1.5L EcoBoost /150KM
Rocznik: 2019
|
Cytat:
Jeszcze powinno być, że nie wymaga wkładu i nic nie stuka nic nie puka 2) osobiście miałem przypadek, że w ogłoszeniu "wszystkie szyby elektryczne" a po przyjeździe - z tyłu korbki pozdrawiam
|
|
|
|
#13 |
|
|
NIE CYTUJEMY CAŁYCH POSTÓW W ODPOWIEDZI, A ZWŁASZCZA GDY ZNAJDUJĄ SIĘ BEZPOŚREDNIO NAD TWOIM !!!!!
MOŻNA UŻYĆ JESZCZE FUNKCJI "CYT. SELEKTYWNY" (część tekstu zaznaczonego) Masz racje ale bylem sprawdziłem posłuchałem wg mnie jest ok NIe umiem tylko sprawdzić tego vin car vertical jest ok W papierach jest pełny serwis ASO w niemczech. Ostatnio edytowane przez Speedo ; 29-04-2025 o 08:42 |
|
|
|
|
|
#14 | |
|
ford::expert
![]() Imię: Tomek
Model: focus mk3/mondeo mk5
Silnik: 1.6 EB/2.0 DW10F
Rocznik: 2011/2018
|
Cytat:
22B44 - FRONT BRAKE HOSE LEAKS Wszystko do sprawdzenia na miejscu, może będzie dobry. |
|
|
|
|
|
|
#15 |
|
ford::average
![]() Zarejestrowany: 11-08-2015
Model: S-Max
Silnik: turbokaszel
Rocznik: 2011
|
Dziwne że w ogłoszeniu nie ma zdjęc kierownicy, konsoli, jakby coś było do ukrycia. Ale w sumie to może i przypadek bo np. zdjęcia nie wyszły.
Ogólnie to ładny to on jest. Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. [Tylko zarejestrowani użytkownicy widzą linki. ] |
|
|
|
|
|
#16 |
|
|
NIE CYTUJEMY CAŁYCH POSTÓW W ODPOWIEDZI, A ZWŁASZCZA GDY ZNAJDUJĄ SIĘ BEZPOŚREDNIO NAD TWOIM !!!!!
MOŻNA UŻYĆ JESZCZE FUNKCJI "CYT. SELEKTYWNY" (część tekstu zaznaczonego) Cars vertical wykrył wadę "Mamy podstawy, by sądzić, że pojazd przeszedł ocenę szkody w tym kraju (lub stanie). Szczegóły znajdziesz w sekcji „Uszkodzenia”." Niby jakos zderzak jakoś ma delikatnie inny odcień niż lakier ? to możliwe? Szyba przednia tez mogła być wymieniana. Jaka jest jego optymalna cena zakupu? Ostatnio edytowane przez Speedo ; 29-04-2025 o 08:42 |
|
|
|
![]() |
| Narzędzia wątku | Przeszukaj ten temat |
|
|