![]() |
|
|||||||
|
Dołącz teraz!
|
|
Dołącz już teraz do największej społeczności miłośników Forda w Polsce. Zarejestruj się i uzyskaj pełen dostęp do wszystkich działów, tematów i opcji jakie oferuje forum! |
![]() |
|
|
Narzędzia wątku | Przeszukaj ten temat |
|
|
#1 |
|
ford::amateur
![]() Imię: Karol
Model: Fiesta MK7 Zetec S
Silnik: 1.6 Ti-VCT
Rocznik: 2008
|
Witam, posiadam przedliftową Fiestę z fabrycznym radiem bluetooth+ipod (nie Sony). Samochód łączy się z telefonem (iPhone 15) bez problemu, jednak podczas odtwarzania muzyki dźwięk przerywa i ma zakłócenia. [Tylko zarejestrowani użytkownicy widzą linki. ] Próbowałem wyczyścić kostkę od modułu, podłączyć inny telefon (Samsung A40) i odtwarzać muzykę z innego serwisu ale nic to nie dało. Sam moduł nie ma śladów wilgoci, styki nie są zaśniedziałe a przy odtwarzaniu muzyki przez AUX-a dźwięk jest czysty.
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
FORD|AUTHORIZED
![]() Zarejestrowany: 15-08-2014
Model: exKa/Fusx2/Foc
Silnik: Brak informacji
Rocznik: Brak informacji
|
BT Audio i AUX realizuje to samo urzadzenie, po tych samych przewodach.
Opcje masz dwie -podmienic moduł lub chcociaz go zaktualizować -poszukac ustawien BT w sluchawkach, byc moze jest problem ze zbyt duzym bit rate (mocno naciągane) |
|
|
|
|
|
#3 |
|
ford::amateur
![]() Imię: Karol
Model: Fiesta MK7 Zetec S
Silnik: 1.6 Ti-VCT
Rocznik: 2008
|
Dzięki za odpowiedź. Grzebałem już w ustawieniach BT w obu telefonach, włączałem tryb zgodności itp i nie dało to nic. Co do aktualizacji - mam moduł 8M5T-19C112-BL [Tylko zarejestrowani użytkownicy widzą linki. ] i przeszukując temat o aktualizacji BT/VC wszystkie pliki są do modułu 8M5T-14D511-xx. Strona Forda z aktualizacjami już nie jest dostępna a wchodząc na nią za pomocą wayback machine żaden z przycisków nie działa. Wiesz może czy da się jakoś dostać do plików z aktualizacją do tego modułu?
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
FORD|AUTHORIZED
![]() Zarejestrowany: 15-08-2014
Model: exKa/Fusx2/Foc
Silnik: Brak informacji