![]() |
|
|||||||
|
Dołącz teraz!
|
|
Dołącz już teraz do największej społeczności miłośników Forda w Polsce. Zarejestruj się i uzyskaj pełen dostęp do wszystkich działów, tematów i opcji jakie oferuje forum! |
![]() |
|
|
Narzędzia wątku | Przeszukaj ten temat |
|
|
#21 |
|
ford::advanced
![]() Zarejestrowany: 29-12-2011
Model: Mondeo
Silnik: 2.0 TDCi
Rocznik: 2012
|
@[Tylko zarejestrowani użytkownicy widzą linki. ]
@[Tylko zarejestrowani użytkownicy widzą linki. ]
dokładnie Panowie o to mi chodziło. Nie zamierzam zwalać całego schowka. Chcę ściągnąć tylko tą jedną cześć, odpiąć osłonę słupa i stalową cienką linką przeciągnąć wiązkę. Myślę że jest to realne do zrobienia tą metodą Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
|
|
|
|
|
|
#22 |
|
ford::amateur
![]() Imię: Andrzej
Model: MK5
Silnik: 1,5
Rocznik: 2018
|
pozwolę sobie podpiąć się pod temat...poratujcie, czy ktoś ma zdjęcie jak powinna być zamontowana sprężyna domykająca/otwierająca schowek na okulary w mk3? bawiłem się z anteną i ofiarą padła ta sprężyną...teraz mi się nie otwiera 'automatycznie'.....
edit--- już dałem radę Ostatnio edytowane przez Bluzg24 ; 20-09-2017 o 20:41 |
|
|
|
|
|
#23 | |
|
![]() Imię: Darek
Model: Focus mk2 fl
Silnik: 1,6 benz 100km
Rocznik: 2010
|
Cytat:
hej, odświeżę ciut ten wątek, choć prawie nie na temat - ale pozwoliłem sobie użyć zdjęcia kolegi schowka na okulary. Czy ten przeźroczysty plastik (trzecia fotka od kolegi) ma żarówki i świeci? w jakiej sytuacji? bo mam poza tymi lampkami (o ile są to lampki do tzw. czytania) jeszcze ledowe dwie centralne i centralne dla tylnego rzędu siedzeń. Wersja poliftowa mondeo mk3-4 z 2014 roku w kombi. |
|
|
|
|
|
|
#24 |
|
FORD|ZAWODOWIEC
![]() Zarejestrowany: 13-02-2004
Model: Focus mk4
Silnik: 1.5L EcoBoost /150KM
Rocznik: 2019
|
Witam
Czy o to Ci chodzi tzw. oświetlenie nastrojowe => w Focusie mk3 razem z podświetleniem nóg, kubków, klamek, schowków drzwiach Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. opisy w wątku o Focusie mk3 pozdrawiam Arturek
------------------------------------------------------------------ INSTRUKCJE.pdf / nowy eTIS / chemia_Forda / Ostatnio edytowane przez arturek ; 04-08-2025 o 19:53 |
|
|
|
|
|
#25 | |
|
![]() Imię: Darek
Model: Focus mk2 fl
Silnik: 1,6 benz 100km
Rocznik: 2010
|
Cytat:
Tak, tak, o to mi chodzi. czytałem w wątku focusowym. Dlatego mnie ciekawi dlaczego nie działa, sądziłem że może inaczej w mondeo się to odpala. Może się coś przepaliło, albo nasi tam byli i wiązka już podziurawiona. Ale zanim zacznę dłubać - może źle to próbowałem uruchomić |
|
|
|
|
|
|
#26 |
|
FORD|ZAWODOWIEC
![]() Zarejestrowany: 13-02-2004
Model: Focus mk4
Silnik: 1.5L EcoBoost /150KM