![]() |
|
|||||||
|
Dołącz teraz!
|
|
Dołącz już teraz do największej społeczności miłośników Forda w Polsce. Zarejestruj się i uzyskaj pełen dostęp do wszystkich działów, tematów i opcji jakie oferuje forum! |
![]() |
|
|
|
Narzędzia wątku | Przeszukaj ten temat |
|
|
#111 | |
|
ford::advanced
![]() Imię: Waldek
Model: Mondeo MkI
Silnik: 1.6 16v
Rocznik: 1994
|
Cytat:
150 trudno powiedzieć, najlepiej zadzwoń do forda i się zapytaj ile byś musiał zapłacić. Cena chyba dobra w końcu zamki, klucze i irdy, ale masz pewność że jak kupisz te zamki z kluczykiem, że nie ma ktoś kopii ??
|
|
|
|
#112 | ||
|
![]() Imię: KRZYSIEK
Model: mondeo mk4
Silnik: 2TDCI
Rocznik: 2008
|
Cytat:
wiadomo ze towar jest warty tyle ile sie za niego zaplaci - ja mialem np do wyboru czujniki ultra.. razem z wiazka przewodow - za 150 zl (jesli uda sie wyciagnac wiazke bez niszczenia podsufitki to z wiazka , a jak nie to nie Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. ) - za 70 ale kwestia kabli tez nie do konca rozwiazana, - za 55 bez najmniejszych problemow z czymkolwiek Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Podobnie z centralka . Kwestia znalezienia odpowiedniego ogloszenia. i paru telefonow. Cytat:
W kazdym razie trzyma mnie sprawa kasy - gdybym mial tyle na zbuyciu to pewnie bym sie zdecydowal Pzdr
|
|
|
|
#113 |
|
|
Mondzio, trudno powiedzieć z tym programowaniem, zwłaszcza jak sie tego nie robiło nigdy Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Tak więc właściwie to chyba wyczerpalismy temat alarmu w mk1 Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Podsumowując: centralka z oznaczeniami CL DL RC - dodatkowy układzik do alarmu zewnętrznego, centralka z oznaczeniami CL DL RC AS IS - montujemy tylko brakujące "klocki" i mamy oryginalny alarm.
|
|
|
#114 |
|
ford::beginner
![]() Zarejestrowany: 11-10-2004
Model: Nie Ford
Silnik: Nie Ford
Rocznik: 2000
|
Otóż drodzy koledzy grzebałem przy bezpiecznikach-wszystkie wyciągałem i sprawdzałem czy nie ma spalonego bo miałem problem z kontrolką no i wyciągnęłem od alarmu - alarm zawył wyłaczyłem i już.I prawdopodobnie od tego czasu żeby zaalarmować auto muszę dwa razy nacisnąć przycisk na pilocie - czy coś się rozprogramowało ??Czy to jest groźne ??
pytanie kieruje do speców od alarmu. Nie wiem jaki mam alarm, jaka centralka i tak dalej ale jak będzie trzeba to zajże albo sprawdze gdzie trzeba, w sumię to z chęcia bym się dowiedział jaki mam alarm w swoim mondku żeby o nim coś poczytać. EDIT: Skierowano mnie do tego postu ale przeczytałem cały i nie znalazłem powiązania z moim problemem.
|
|
|
#115 |
|
|
A wiec Piter
- gdybys wyciagnal bezpiecznik od alarmu wowczas by raczej nie zawyl Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. - podejrzewam ze jesli masz oryginalny ( a nie sadze) to zadzialal czujnik zaniku napiecia - a tego w oryginale NIE MA - sprawdz co masz , jak dziala, i na jakiej zasadzie - bo inaczej bedzie to wrozenie z fusow - sprawdz co masz za schowkiem pasazera, jaki masz kluczyk - czyli generalnie okresl czy masz oryginal czy dodatkowy. Pzdr
|
|
|
#116 |
|
|
Wyrwałem schowek ale generalnie nic tam nie ma oprócz wyłącznika serwisowego.
|
|
|
#117 |
|
|
Piter., jakie masz oznaczenia na centralce, to taka czarna skrzynka z nalepką.
|
|
|
#118 |
|
|
Koło panela bezpieczników znalazłem czarną puszkę, jest na niej naklejka GT11 Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
|
|
|
#119 |
|
|
Piter., a tak naprawde czym jezdzisz??
|
|
|
#120 |
|
|
Piter., oryginalna centralka znajduje się za schowkiem, po stronie pasażera.
Uzupełnij profil.
|
![]() |
|
| Narzędzia wątku | Przeszukaj ten temat |
|
|