Forum Ford Club Polska

Sprawdzanie Numeru VIN

Wróć   Forum Ford Club Polska > Samochody > Inne > Ford Cougar

Dołącz teraz!
Zapraszamy do rejestracji!
Dołącz już teraz do największej społeczności miłośników Forda w Polsce. Zarejestruj się i uzyskaj pełen dostęp do wszystkich działów, tematów i opcji jakie oferuje forum!

Odpowiedz

Narzędzia wątku Przeszukaj ten temat
Stary 16-08-2005, 18:39   #11
alfatech
ford::advanced

Model: Mustang GT
Silnik: 4,6 V8
Rocznik: 2005
Domyślnie

Witka PanowieGoście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Hmm ja też zdradziłem Tygryska na rzecz Cougara 2,5 ale jakoś nie żałuję Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Przy okazji ma ktoś może doświadczenia z gazem i z tym silnikiem?? Może znacie kogoś kto np posiada Mondeo V6 i ma założony gaz?? Koleś od gazu krzyknął mi 4 tyś. za instalację i nie wiem czy to aby nie za mało na przyzwoitą instalację?
Dzięki za ewentualne info Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Pozdrowionka

FORUM FORD COUGAR
FORUM FORD MUSTANG
alfatech jest offline   Odpowiedź z Cytatem
Stary 16-08-2005, 22:45   #12
Wiedzmin
ford::beginner

Domyślnie

Hej chłopaki... widzę,że sporo z nas sie przestawiło z tigry na cougara... i powiem wam,że chyba mało z nas będzie tego żałować (oddając cześć oczywiście równie fajnej linii tygryska). Swoja drogą to w jednym miejscu kilkadziesiąt cougarów zrobiło by wrażenie niesamowite... moze kiedyś z tygryskami się spotkamy...na czymś wspólnym... trzeba pomyśleć... Uważam,że dla tych co kochali linię tygryska cogar jest jego piekniejszym i mocniejszym bratem....więc moim zdaniem nie zdradzamy tygryska....my idziemy do przodu.. Pozdrawiam
Wiedzmin jest offline   Odpowiedź z Cytatem
Stary 17-08-2005, 10:06   #13
alfatech

Domyślnie

Dokładnie tak jest Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
moja Tigrunia była fajniutka i piękniusia bardzo miło będę ją wspominał ale cóż "Duża kota zastąpiła mała kota " Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
pozdrowionka
ps. hmm z tym spotkaniem to nie głupi pomysł Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
FORUM FORD COUGAR
FORUM FORD MUSTANG
Stary 18-08-2005, 12:58   #14
seba84
ford::average

Domyślnie

jak juz wspominalem jestem w klubie tigry od 2 lat i juz nie raz byly spotkania tygrysow z pumami ale z cougarami jeszcze nie Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. oczywiscie mozna cos takiego zorganizowac!jestem ciekaw ile cougarow by sie pojawilo...w niemczech na zlocie w sttutgarcie 27 lipca na zdjeciach widzialem z gora 8 sztuk!swoja droga ciekawe jak to jest ze cougar przyciaga soba bylych wlascicieli tigr hehe Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.)) moze to ta piekna sylwetka??jak juz mowimy o tigrze to pochwale sie swoja byla Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. [Tylko zarejestrowani użytkownicy widzą linki. ]
no i zapraszam na stronek fanow tigry [Tylko zarejestrowani użytkownicy widzą linki. ]
seba84 jest offline   Odpowiedź z Cytatem
Stary 18-08-2005, 13:12   #15
alfatech

Domyślnie

Woow Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. ładna ta Twoja Tigrunia ,bardzo ładna
FORUM FORD COUGAR
FORUM FORD MUSTANG
Stary 18-08-2005, 15:55   #16
seba84

Domyślnie

dzieki wlozylem w nia spora kasy i pracy Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. teraz martwi mnie ze nie moge dostac brakujacej czesci do cougarka a nie moge sie juz go doczekac Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Stary 19-08-2005, 01:04   #17
mario78

Domyślnie

sEBA
spróbuj pod ten nr.602536599 Krzysztof
stoja na giełdzie w Przezmierowie
A z tym zlotem to zaczekajcie na mnie (choc tygrysa jeszcze mam-na sprzedaz)
ciezko jest kupic cougara bo zawsze cos jak nie cena to przebieg jak nie to to automat albo czerwony i nadal szukam moze pomozecie.
A wiecie ze w 2001 był lifting i troche spieprzyli mu przod najchetniej kupilbym lekko udezonego jak ten czarny tylko sie zgapiłem a juz nie moge sie doczekac kiedy bede go miał

seba jestes z poznania jak kupie to moze sie spotkamy pogadamy poogladamy ,a teraz w niedziele na giełde i szukaj* cwiartki*
powodzenia i pozdrawiam
Stary 19-08-2005, 02:16   #18
Skunio
ford::beginner

Domyślnie

wywalilo obie poduchy bo cofniety jest pas przedni , koszt roboty blacharsko lakierniczej to jakies 2000zl na dziendoberek

co do poduch to ktos tu pisal 500zl ?! jak takie znajdziesz to kupuje 4 komplety i bede sprzedawal po 600 Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

szukalem poduch blisko 2 lata , owszem sa ! i to nawet nie drogie , koszt na poziomie 700- 1000zl , ale ?! znajdzcie mi sensor !! to jest masakra , proby doposaowania od scorpio- najbardziej podobny , potem przeprogramowanie u magika i to jest najtansze rozwiazanie , chociaz sam polecam , tanio kupic poduchy a sensor w aso !!
Stary 19-08-2005, 09:14   #19
alfatech

Domyślnie

hmm no jest jeszcze jedna możliwość ,najtańsza ale czy bezpieczna??
można w ogóle nie zakładać poduszek a miejsca bo wystrzelonych elegancko zakleić.
A oto argumenty za:
-kombinowanie przy sensorach i duperelach może wprowadzić zamęt w komputerze
-gwarancja że wystrzelą kiedy powinny jest (z moich i znajomych doświadczeń 50/50)
-kupę pieniąchów musisz wywalić
-możesz jeździć bez pasów bo i tak nie wystrzelą poduchy bo ich nie maGoście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. a jazda bez pasów z poduchami jest krótko mówiąc nie bezpieczna niestetyGoście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
-stres ,nerwy ,czas itd.

Możesz też zrobić jedną poduszkę -kierowcy
ale moim skromnym zdaniem jeżeli masz się stresować ,wywalać pieniądze ,czekać niewiadomo ile czasu ,podczas gdy Twój Kot bedzie stał i patrzył na Ciebie błagalnym wzrokiem żebyś go dosiadł hmm to ja bym chyba nie robił a w przyszłości jak bedziesz miał więcej pieniąchów i akurat znajdziesz te poduchy to wtedy można spox założyćGoście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Ale oczywiście zrobisz jak uważasz ,to przecież Twoje auto i Twoje bezpieczeństwo.
Osobiście znam wiele osób które tak zrobiły no i nic sie nie stało (a może to tylko fart)??
pozdrwiam i życzę szybkiego udanego, bezstresowego remonciku no iii..... na trasęGoście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.)))))
FORUM FORD COUGAR
FORUM FORD MUSTANG
Stary 19-08-2005, 13:36   #20
seba84

Domyślnie

ok jak zrobie na bank sie spotkamy kocurami Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. wszystko jednak zalezy od tego kiedy znajde ta cwiartke!dzieki za pomoc Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. ten gosciu handluje czesciami do forda czy co??w niedziele pedze na gielde szukac!

[ Dodano: 2005-08-19, 13:38 ]
no ten po liftingu tez mi sie mniej podoba!przedobrzyli Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Odpowiedz

Narzędzia wątku Przeszukaj ten temat
Przeszukaj ten temat:

Zaawansowane wyszukiwanie

Zasady postowania