![]() |
|
Dołącz teraz!
|
Dołącz już teraz do największej społeczności miłośników Forda w Polsce. Zarejestruj się i uzyskaj pełen dostęp do wszystkich działów, tematów i opcji jakie oferuje forum! |
![]() |
|
Narzędzia wątku | Przeszukaj ten temat |
![]() |
#1 |
ford::beginner
![]() Zarejestrowany: 23-04-2007
|
![]()
Mam mk III i radyjko seryjne 5000 , od dwoch dni jak wlacze obojetnie jaka stacje, to co jakis czas przeskaje na inna stacje, trwa to moze okolo sek, ale jest bardzo denerwujace...
moze ktos sie juz spotkal z czyms takim, help!!!
![]() |
#2 |
ford::average
![]() Zarejestrowany: 15-03-2007
Model: S-Max
Silnik: 1,8 TDCi 125 KM
Rocznik: 2009
|
![]()
Mam to samo u siebie i tez nie wiem co jest grane z tym że ja mam chyba inny model radia (6000 ?? ) - mondeo '03 przed liftem
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
|
![]()
no ja mam po lifcie i napewno 5000
mam nadzieje ze to tylko cos jest przestawione, bo za radyjko nowe nie "usmiecha" mi sie placic:/
![]() |
#4 |
ford::expert
![]() Zarejestrowany: 15-01-2005
Model: Mondeo Mk4 i Mk5 oczywiście kombi
Silnik: DW10C 140KM i EcoBlue 190KM
Rocznik: 2012.05 i 2021.07
|
![]()
A spróbujcie najpierw wyłączyć "komunikaty drogowe".
Jeżeli to nic nie da to wyłączcie AF (automatyczne wyszukiwanie innej alternatywnej częstotliwości tej samej stacji) (oczywiście robiąc potem większe odległości AF musicie włączyć Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. ). Do czego zmierzam, ja np. jadąc kawałek za Piotrkowem Tryb w kierunku Sulejowa mam taki sam problem - na szczęście tylko tam nie wiedzieć czemu Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. .
![]() |
#5 |
|
![]()
no to bede probowal w takim razie, zobaczymy co z tego wyjdzie ';]
[ Dodano: 2007-06-15, 12:48 ] niestety nie posiadam instrukcji do tego radyjka i mam problem z wylaczeniem tego... [ Dodano: 2007-06-17, 12:33 ] Dzieki bardzo, juz wszytsko dziala jak powinno. pozdro
![]() |
Narzędzia wątku | Przeszukaj ten temat |
|
|