![]() |
|
|||||||
|
Dołącz teraz!
|
|
Dołącz już teraz do największej społeczności miłośników Forda w Polsce. Zarejestruj się i uzyskaj pełen dostęp do wszystkich działów, tematów i opcji jakie oferuje forum! |
![]() |
|
|
Narzędzia wątku | Przeszukaj ten temat |
|
|
#11 | |
|
FCP member
![]() Imię: Krzysiek
Model: KUGA Mk3 ; VW Golf Mk8.5; Focus Mk3 RS
Silnik: 2.5 PHEV ; 2.0 TDI 150ps; 2.3 EB 350ps
Rocznik: 2022 ; 2025 ; 2017
|
Cytat:
posiadam auto po FL ace2.1 ma racjeGoście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. dzięki za podpowiedzi kupiłem takie radio Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. [Tylko zarejestrowani użytkownicy widzą linki. ] |
|
|
|
|
|
|
#12 |
|
ford::average
![]() Zarejestrowany: 28-03-2006
|
:fcp26 :fcp26 :fcp26 I to się nazywa zamiana :!! :506:
|
|
|
|
|
|
#13 |
|
ford::advanced
![]() Zarejestrowany: 24-11-2007
|
Bardzo ładne, choć mi nie znane ale wykaz bajerów robi wrażenie.
Kurde niepotrzebnie kupiłem mojego pioneera Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
|
|
|
#14 |
|
FCP member
![]() Imię: Krzysiek
Model: KUGA Mk3 ; VW Golf Mk8.5; Focus Mk3 RS
Silnik: 2.5 PHEV ; 2.0 TDI 150ps; 2.3 EB 350ps
Rocznik: 2022 ; 2025 ; 2017
|
do radia kolega ''złota rączka'' zaproponował mi skrzynie basowa która mi złożył na zamówienie , na zdjęciach jeszcze nie skonczona (kable wisza i wogle kilka detali) niestety parametrow nie znam ponieważ nie zabardzo sie na tym znam poniżej zdjęciaGoście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. |
|
|
|
|
|
#15 | |
|
ford::beginner
![]() Zarejestrowany: 12-07-2007
Model: Mondeo MK4
Silnik: 1.6 benzyna
Rocznik: 2011
|
Cytat:
czy te blszki muszą mieć jakiś specjalny kształt? |
|
|
|
|
|
|
#16 |
|
|
tak, plaskie na jakies 7mm i zakonczone sciecie jak w nozyku na dlugosci ok 1cm. Mniejwiecej tak jak ponizej tylko oczywiscie te sciecie nie dorysowane. Musisz tego zrobic 4 szt np. ze starej karty kredytowej.
.............................................. .........................................
|
|
|
#17 |
|
ford::professional
![]() Imię: Kuba
Model: Kuga
Silnik: 1.5
Rocznik: 2020
|
Lub zakośić żonie pilniczki do paznokci Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
|
|
|
|
|
|
#18 |
|
![]() Zarejestrowany: 28-12-2007
Model: Mondeo MkIII
Silnik: 2,0TDCi
Rocznik: 2004
|
Pilniczki mają wadę - zdarłem nimi trochę lakier na przyciskach Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Pozdrawiam Marcin |
|
|
|
|
|
#19 |
|
ford::amateur
![]() Zarejestrowany: 30-12-2007
Model: MK III
Silnik: TDCI
Rocznik: 2003
|
Żony pilniczki faktycznie drapią przyciski. Mam 2003 rok po lift. z radiem 5000 , a dzisiaj kliknełem 6000 CD i chciałem zerknąć jak się demontuje..... i lipa.
Może ktoś ma fotkę albo adres www gdzie mogę to podglądnąć .
|
|
|
#20 |
|
|
Bo trzeba wyczuc zatrzask i rozgiac go na jakby na zewnatrz a bok radia delikatnie probowac odchylic np. zaokraglonym nozem. Bez trudu odskoczy.
|
![]() |
| Narzędzia wątku | Przeszukaj ten temat |
|
|