![]() |
|
|||||||
|
Dołącz teraz!
|
|
Dołącz już teraz do największej społeczności miłośników Forda w Polsce. Zarejestruj się i uzyskaj pełen dostęp do wszystkich działów, tematów i opcji jakie oferuje forum! |
![]() |
|
|
|
Narzędzia wątku | Przeszukaj ten temat |
|
|
#111 |
|
ford::expert
![]() Imię: Andrzej
Model: MK5
Silnik: 180 KM
Rocznik: 2016
|
Czy jest jakieś sterowanie z S2? Czy S2 tylko wyświetla, natomiast wszytskie operacje wprowadza się przez telefon? To na kablu?
|
|
|
|
|
|
#112 |
|
FCP member
![]() Zarejestrowany: 23-10-2012
Model: Mondeo MK5 ST Line X AWD
Silnik: 2.0 180KM-> ~205
Rocznik: 2018
|
Klikać na s2 możesz i to działa ale jak wiadomo wyświelacz w s2 nie jest pierwszych lotów więc wygodniej pewne rzeczy robić na telefonie.
Dzisiaj jechałem na mapach google i w tle miałem yanosika, komunikaty z yanosika potwierdzałem na s2 bo to akurat wygodne.
|
|
|
|
#113 | |
|
FCP member
![]() Imię: Tomi
Model: FUSION 4x4
Silnik: 2.0EB
Rocznik: 2020
|
Cytat:
|
|
|
|
#114 | |
|
ford::expert
![]() Imię: Andrzej
Model: MK5
Silnik: 180 KM
Rocznik: 2016
|
Cytat:
Ostatnio edytowane przez kaan1 ; 15-12-2018 o 14:03 |
|
|
|
|
|
|
#115 |
|
FCP member
|
No to coś ciekawego Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. co by nie było CARPLAY w S2 Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
tak tak dla niedowiarków ale jest mały problem który próbujemy rozwiązać .
|
|
|
#116 | |
|
FCP member
![]() Imię: Tadeusz
Model: Mitsubishi Outlander PHEV, C-max Energi (USA) PHEV
Silnik: 2.4 PB, 2.0 PB wolnossące cykl Atkinsona - hybryda plug-in
Rocznik: 2019, 2016
|
Cytat:
EasyConnected z iPhone AirPlay działa jednokierunkowo i dotyk po podłączeniu iPhone nie będzie działał.Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Przynajmniej do czasu aż Chińczyk tego nie ogarnie...
|
|
|
|
|
#117 | |
|
FCP member
|
Cytat:
a czy Polak, Chińczyk czy Japończyk czy też Marsjanin mało ważne Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. no to za ciosem Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Moja zabawa z nawigacjami Moje mody we własnym aucie - C+/Tempomat/ACC/BLISS/CTA/CHIP/SYNC2>SYNC3 LOGA stacji Radiowych w SYNC3 bez wymiany ACMa Ostatnio edytowane przez leszcz ; 15-12-2018 o 19:30 |
|
|
|
|
|
|
#118 | |||
|
FCP member
![]() Imię: Tadeusz
Model: Mitsubishi Outlander PHEV, C-max Energi (USA) PHEV
Silnik: 2.4 PB, 2.0 PB wolnossące cykl Atkinsona - hybryda plug-in
Rocznik: 2019, 2016
|
Cytat:
Widzę, że Kolega z tych reymontowskich byłych posiadaczy złotego rogu...Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Cytat:
A czy też nieistotne dla tegoż twórcy - warto by jego zapytać...Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Cytat:
Wychodzi na to, że to NGXPlay... - czyli Jailbreak na iPhone... Perspektywiczne rozwiązanie...Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. A w NGXplay tym 'problemem' jest, że iPhone nie może gasić ekranu, bo wtedy na screen mirrorze też wszytko gaśnie... Wyjaśni się pewnie jutro jak Kolega 'ogłosi światu', że właśnie 'opracował' CarBridge - wtyczkę do 'przypinania' dodatkowych aplikacji do Apple CarPlay...Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Ostatnio edytowane przez tedi_k ; 15-12-2018 o 23:40 |
|||
|
|
|
|
|
#119 | ||
|
FCP member
|
Cytat:
Bump: Cytat:
|
|
|
|
#120 |
|
ford::average
![]() Zarejestrowany: 16-03-2015
Model: ford fiesta
Silnik: 1,4 16V
Rocznik: 2008
|
tedi_k,obserwuje temat z boku,czytam Twoje wpisy...daj sobie spokój,boli,co?
pominąłeś temat,a tu pieniądze są?żenada...no i chwalenie się,że za pasera robisz,też niezłe,płacisz chińczykowi,a on co?z błogosławieństwem forda to robi?czy raczej jest to nielegalne oprogramowanie?za winrara też płacisz? Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. subtelne wyzywanie kogoś od chamów już pominę,więc albo daj na luz,albo pomóż,rzuć pomysłem,bo jak spadniesz z poziomu swojego ego do rzeczywistości,to się połamiesz.... -ot taka moja całkowicie obiektywna opinia,po przeczytaniu tego wątku i nie obrażaj się,tylko potraktuj to,jako świąteczny prezent,co należy zmienić,żeby ktoś Tobie nie przytroczył,tego reymontowskiego rogu,bo to później ciężko się tego pozbyć..pozdrawiam
|
![]() |
|
| Narzędzia wątku | Przeszukaj ten temat |
|
|