Forum Ford Club Polska

Sprawdzanie Numeru VIN

Wróć   Forum Ford Club Polska > Forum Ogólne > Strefy klubowe > strefa|kujawsko-pomorska

Dołącz teraz!
Zapraszamy do rejestracji!
Dołącz już teraz do największej społeczności miłośników Forda w Polsce. Zarejestruj się i uzyskaj pełen dostęp do wszystkich działów, tematów i opcji jakie oferuje forum!

Odpowiedz

Narzędzia wątku Przeszukaj ten temat
Stary 29-09-2006, 00:08   #111
raf1k
ford::advanced

Model: MK2 ST24
Silnik: 2.5 V6 170PS
Rocznik: 1998
Domyślnie

napisalem juz o ktorej Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

o 15.00 Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Stary 29-09-2006, 00:16   #112
Grzegorz123
ford::average

Model: Ford mondeo mk5
Silnik: 2.0 tdci tytanium
Rocznik: 2015
Domyślnie

dzieki raczej bede :fcp18
Grzegorz123 jest offline   Odpowiedź z Cytatem
Stary 30-09-2006, 22:07   #113
Marq

Model: Mondeo MK4 Silver X
Silnik: 2.0 HE, 145 KM, PB
Rocznik: 2008
Domyślnie

No ja będę jak zawsze. Zresztą bym se tej okazji nie odpuścił. Raz w miesiącu to i tak zdecydowanie za mało. Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Marq jest offline   Odpowiedź z Cytatem
Stary 30-09-2006, 23:21   #114
raf1k

Domyślnie

ja tez bede Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. tylko jeszcze nie wiem z jaka obstawa ^^
Stary 01-10-2006, 19:07   #115
Marq

Domyślnie

Cytat:
Napisał raf1k
... nie wiem z jaka obstawa ^^
Nooo, obstawa była niezła, niezła. Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.)
Stary 01-10-2006, 19:08   #116
Marcin

Imię: Marcin
Model: Scorio
Silnik: 2.3 16v
Rocznik: 1996
Domyślnie

taaaaa :fcp2 :fcp2 :fcp2
Marcin jest offline   Odpowiedź z Cytatem
Stary 01-10-2006, 19:22   #117
Marq

Domyślnie

Hehe, widzę, że obstawa nie tylko mnie się podobała. Może za bardzo rozmowna nie była na początku, ale już my ją za miesiąc rozkręcimy z Marcinem. Tylko pamiętaj Raf1k, z obstawą koniecznie przyjedź za miesiąc, a potem se możesz gdzieś iść, na piwo na przykład. Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.)
Stary 01-10-2006, 19:41   #118
Marcin

Imię: Marcin
Model: Scorio
Silnik: 2.3 16v
Rocznik: 1996
Domyślnie

no coś się wymyśli,

a co do wrażeń ze spota, było zarąbiście, atrakcji co nie miara. mnie się nawet plasticzana skrzynka w bagazniku rozleciała od testów trakcyjnych :fcp27

[ Dodano: 2006-10-01, 19:42 ]
a oprócz tego wyścig fiesty z matizem - bardzo ciekawy z resztą Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum., do tego popisy Edmundów Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

[ Dodano: 2006-10-01, 19:45 ]
a bym zapomniał.... scorpio 2.9 12v bardzo ładnie pali gumę i zarąbiście przyspiesza. od jazdy takim przecinakiem uśmiech się na uszach kończy Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Marcin jest offline   Odpowiedź z Cytatem
Stary 01-10-2006, 20:51   #119
raf1k

Domyślnie

Marq, hehe no mysle ze z obstawa za miesiac wpadne Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. mzoe sie ta obstawa powiekszy nawet Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. nio ale co do wrazen dzisiejszych to naprawde fajnie bylo Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. miesiac temu to troche sie dretwo czulem ale dziaij bylo znacznie lepiej Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Marq, a co do rozkrecenia obstawy to mysle ze za miecha tez sie rozkreci Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. kurcze szkoda ze wszystcy nie mzoemy isc sobie tak na piwko zeby sobie wypic... no chyba ze od 15 odrazu jedno piwko i siedziemy do 18 Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. potem mozan jechac bez ryzyka Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. szkoda ze wakacje sie skonczyly i cieple dni bo mozna by bylo wyskoczyc na jakis dwu dniowy spocik z grilem i piwkiem wlasnie Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

a troche wrazen bylo Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Marcin, sie troche popisal Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. potem Karol wczesniej chyba troche ja Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. a jeszcze wczesniej super wyscig Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. aaaa no i nie zapominajmy o poldku HefaJstoSa, Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. w koncu tez atrakcja byl Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Kedars, robiels chyba fotki o ile dobrze pamietam prawda? to moze wrzuc tutaj na forum albo jesli mozesz przeslij na maila Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. [Tylko zarejestrowani użytkownicy widzą linki. ]

Nio ogolnie mozna powieizdec tych co nie bylo to niech zaluja Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

[ Dodano: 2006-10-01, 21:40 ]
Ale tak sobie wlasnie mysle ze bylo fajowo... ale co to bedzie jak spadnie troche sniegu Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. mysle ze wtedy scorpiaki beda mogly sie popisac napedem na tyl Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Marcin, nawet Ty bedziesz baczki bez problemu robil Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

[ Dodano: 2006-10-01, 21:48 ]
heh... wiadomosc od mojej obstawy Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

"Bede za miesiac i jeszcze wam pokaze kto tu malo rozluzowany jest"

hehe Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

[ Dodano: 2006-10-01, 22:33 ]
Marq, Marcin, ja mam nadzieje ze wy mojej luby nie podrywacie? Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Stary 02-10-2006, 21:04   #120
Marq

Domyślnie

Cytat:
Napisał raf1k
heh... wiadomosc od mojej obstawy Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

"Bede za miesiac i jeszcze wam pokaze kto tu malo rozluzowany jest"
Ja nic takiego nie mówiłem. :fcp2

Cytat:
Napisał raf1k
Marq, Marcin, ja mam nadzieje ze wy mojej luby nie podrywacie? Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Nooo, nadzieję to Ty w sumie możesz mieć. :fcp2 :fcp2 :fcp2
A co w rzeczywistości to już zupełnie inna kwestia. :fcp2 :fcp29
Odpowiedz

Narzędzia wątku Przeszukaj ten temat
Przeszukaj ten temat:

Zaawansowane wyszukiwanie

Zasady postowania