![]() |
|
|||||||
|
Dołącz teraz!
|
|
Dołącz już teraz do największej społeczności miłośników Forda w Polsce. Zarejestruj się i uzyskaj pełen dostęp do wszystkich działów, tematów i opcji jakie oferuje forum! |
![]() |
|
|
|
Narzędzia wątku | Przeszukaj ten temat |
|
|
#121 | |
|
ford::amateur
![]() Imię: Kris
Model: Kris
Silnik: diesel
Rocznik: 2001
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
|
#122 | |||
|
ford::expert
![]() Imię: Marek
Model: Hyundai i30 N Line focus mk3 fl, Astra F, 126p
Silnik: 1,5 TGDI, 1,5 TDCI , 1.4 Pb, prawie 0,7 :)
Rocznik: 2022 2015 1995
|
Cytat:
Nie odniosłeś się ani raz rzeczowo do moich argumentów. Wypisujesz o danych z kosmosu, szczekaniu itp... Cytat:
Cytat:
Reaguję tak na atak ze strony Atchrisa(próby obrażania itp...) i dlatego w tym tonie prowadzona jest przeze mnie z nim dyskusja.
|
|
|
|
|
#123 | ||
|
|
Cytat:
Skąpa ilość danych nie powoduje tego, że są to dane nieprawdziwe. Wszystko łatwo obalić na podstawie teorii spiskowych. Ostatnio modna jest teoria o tym, że Ziemia (nasza planeta) jest ... płaska Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Cytat:
Akcja rodzi reakcję. Ktoś mus spasować, a ktoś się obroni. Jak na razie broni się Krzychu, więc chyba musisz spasować Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. |
||
|
|
|
|
|
#124 | |
|
ford::average
![]() Imię: Krzysztof
Model: Mondeo MK4
Silnik: 1.8
Rocznik: 2010
|
Cytat:
Co do danych to obie strony (automo) i np. sprzedawca z forum muszą być zgodne, nie może być tak że jeden powie tak a drugi inaczej i nagle znajdzie się xx osób (znajomych) co to poprą tylko jedną stronę. Takie sprawy trzeba wyjaśniać pomiędzy stronami a nie poprzez pośredników (Ty, Ja) bo obaj nie mamy pojęcia jaka jest prawda a tylko znamy opis jednej ze stron i od razu uznajesz to za jedyną prawdę. Co do linka do raportu ROB-a faktycznie nie dołączyłem (chyba po raz pierwszy) i przeprosiłem za to na forum oraz na prv ROB-a dając mu dodatkowo kod na free sprawdzenie w automo. Co do samych raportów to też pisałem o tym że jest mało danych ale ja ani ty tego nie zmienimy bo nie jest to nasz portal a jedynie korzystamy z niego jako użytkownicy. Więcej luzu kolego i zachować troszkę spokoju i pozostać jako osoby neutralne do w/w spraw.
|
|
|
|
#125 |
|
ford::expert
![]() Imię: Marek
Model: Hyundai i30 N Line focus mk3 fl, Astra F, 126p
Silnik: 1,5 TGDI, 1,5 TDCI , 1.4 Pb, prawie 0,7 :)
Rocznik: 2022 2015 1995
|
Jeszcze raz:
Ten temat jest zlepkiem trzech. Obrażanie zaczęło się ze strony atchrisa dlatego też tak jak napisałem w tym tonie z nim dyskutuję. Kolejny raz przyznam Ci rację, że trzeba odpuścić w myśl mądrego przysłowia. Poza Robem jest jeszcze @[Tylko zarejestrowani użytkownicy widzą linki. ] gdzie również dane nie pokrywają się ze stanem faktycznym.
|
|
|
|
#126 | ||
|
ford::average
![]() Imię: Krzysztof
Model: Mondeo MK4
Silnik: 1.8
Rocznik: 2010
|
Cytat:
Cytat:
ps. Spadam do domu, peace.
|
|
|
|
#127 | ||
|
ford::professional
![]() Zarejestrowany: 24-01-2007
Model: kreatif...
Silnik: zwei zwei liter, BBK + koło dojazdowe 1.2
Rocznik: 2008, 2011, 2018
|
Cytat:
Cytat:
Loża Szyderców#16 TW is back! Jot24 nadaje http://loza.nazwa.pl/images/smiles/dog.gif |
||
|
|
|
|
|
#128 |
|
FCP member
![]() Zarejestrowany: 23-10-2012
Model: Mondeo MK5 ST Line X AWD
Silnik: 2.0 180KM-> ~205
Rocznik: 2018
|
Polemizuj, ale już nie ze mną. Wszyscy maja racje tylko każdy swoją Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
|
|
|
|
#129 | ||
|
|
Cytat:
Nie raz i nie dwa naciąłem się na "superstanach" przez telefon, a na miejscu dramat. Siara jest wzburzony (jego prawo), natomiast powód wzburzenia to nie jest taki, że auto ma szkodę, a to, że ktokolwiek cokolwiek napisał złego o aucie. Wyrocznią tam jest PANI Z HESTII, która ma też dostęp DO WSZYSTKIEGO... Jakby nie wpis Krzyśka to w ogóle by nie było informacji o jakiejkolwiek szkodzie... Cytat:
|
||
|
|
|
|
|
#130 |
|
![]() Zarejestrowany: 10-04-2014
Model: Passat
Silnik: 2.0
Rocznik: B6
|
Panowie pytanie mam, chyba zasadnicze,
Czy zatem w UFG, z którego dane zbiera automo, są dane historii ubezpieczenia pojazdu czy właściciela ? Czy jeśli była szkoda nie z winy właściciela i on ją naprawia z OC sprawcy to to widać ? Czy jeśli właściciel spowodował kolizję nie swoim autem to szkoda likwidowanego przez niego idzie na konto posiadanego auta ? |
|
|
|
![]() |
|
| Narzędzia wątku | Przeszukaj ten temat |
|
|