![]() |
|
|||||||
|
Dołącz teraz!
|
|
Dołącz już teraz do największej społeczności miłośników Forda w Polsce. Zarejestruj się i uzyskaj pełen dostęp do wszystkich działów, tematów i opcji jakie oferuje forum! |
![]() |
|
|
Narzędzia wątku | Przeszukaj ten temat |
|
|
#11 |
|
ford::average
![]() Zarejestrowany: 28-10-2008
|
nie ruszy tego niczym jest możliwość że ktoś w czasie remontu blacharskiego przyspawał albo przykleiił poxipolem no trudno jak się będzie mocno lać to urwę breszką i kupię nową listwę bo żadna przyłożona siła nic nie daje przy podwadzaniu krzywi się jak by była bardzo mocno przytwierdzona........
|
|
|
|
|
|
#12 |
|
|
ta listwa jest przyklejana przed pomalowaniem takim specjalnym kitem uszczelniającym(tym samym co ranty drzwi na około od strony wnętrza). Ona ma cel maskująco ozdobny.
|
|
|
|
#13 |
|
|
no tak myślałem
czyli c jedyną możliwością jest jej chamskie oderwanie breszką tam mi woda się leje z deszczu |
|
|
|
|
|
#14 |
|
|
jeśli tam leje się woda, to musiało nieźle przerdzewieć.
|
|
|
|
#15 |
|
|
właśnie nie bardzo zdarłem dziś całą podsufitkę i wszystkie boczne plastiki i tam śladu rdzy nie ma bardziej myślę że nastąpiło rozszczelnienie tego kleju kitu czy jak mu tam, bo w ten ford jak na forda i rocznik 97 rdzy nie ma wiele a gdziekolwiek się pojawi to ją niweluje. Mam go już dwa lata więc coś mogę powiedzieć
|
|
|
|
|
|
#16 |
|
|
W takim razie sprawdź dokładnie gdzie cieknie. jak zdjąłeś podsufitkę, to będzie łatwo. lej na niego wodę i patrz. Raczej będzie ciekł przy mocowaniach relingu.
|
|
|
|
#17 |
|
|
Dzięki piękne za zainteresowanie dokładnie tak właśnie zrobię .
|
|
|
|
![]() |
| Narzędzia wątku | Przeszukaj ten temat |
|
|