![]() |
|
|||||||
|
Dołącz teraz!
|
|
Dołącz już teraz do największej społeczności miłośników Forda w Polsce. Zarejestruj się i uzyskaj pełen dostęp do wszystkich działów, tematów i opcji jakie oferuje forum! |
![]() |
|
|
Narzędzia wątku | Przeszukaj ten temat |
|
|
#11 |
|
ford::average
![]() Zarejestrowany: 07-06-2010
Model: Mondeo MK4 | Ranger
Silnik: 1.8 125 (Gratis: głośna praca silnika) |3.2 automat w gratisie Radio Maryja
Rocznik: 2009 | 2019
|
Polecam to:
[Tylko zarejestrowani użytkownicy widzą linki. ] ponad 3,5 roku temu przyciemniłem swojego i jest OK. |
|
|
|
|
|
#12 |
|
![]() Zarejestrowany: 22-05-2009
Model: Grand Scenic
Silnik: 1.6dci
Rocznik: 2014
|
ktoś może mi powiedzieć jakiej firmy poleca folie? czytałem o sun-gard i armolite ...
Ostatnio edytowane przez Martingg ; 08-10-2013 o 20:29 |
|
|
|
|
|
#13 |
|
![]() Zarejestrowany: 22-05-2009
Model: Grand Scenic
Silnik: 1.6dci
Rocznik: 2014
|
właśnie odebrałem cmaxa z przyciemniania i wygląda dużżżżżżżżżżżo lepiej Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. przez znajomego dostałem się do pewnego gościa który się tym zajmuje w garażu miejsce może nie zachęca, ale cena i efekt końcowy jak najbardziej tak Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. ma dobre opinie niestety z 2008r na forum toyoty je znalazłem i pocztą pantoflową Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
za cmaxa z 2009r zapłaciłem całe 300zł ... Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. wrzucę zdjęcia jak wyschnie i kontakt do gościa. |
|
|
|
|
|
#14 |
|
ford::amateur
![]() Imię: Piotr
Model: S-Max
Silnik: 2.0 140KM
Rocznik: 2008
|
Witam.Przyciemniałem szyby w Maksiu (480 zł) jakiś tydzień temu w autoszyby.com na Wiertniczej 162 i jestem zadowolony.Jeśli ktoś ma ubezpieczone szyby w AC to tam też robią bo sam z tego dziś korzystałem(odprysk po kamieniu)
|
|
|
|
|
|
#15 |
|
![]() Zarejestrowany: 13-03-2016
Model: S-Max
Silnik: 2.0TDCi
Rocznik: 2007
|
Pozwolę sobie na opinie o: Dna Garge
Maxia wstawiłem wczoraj, na przyciemnienie szyb tył. Czas operacji, 2h 500zł. Wszystko poszło sprawnie, maxiu po zabiegu wygląda fajnie, do do samych folii nie mam zastrzeżeń. Jednak żeby nie było kolorowo (niestety), późnym popołudniem w bagażniku znalazłem kilka ułamanych zatrzasków czarnych i szarych... Połamane zatrzaski które znalazłem w bagażniku na bank dyskwalifikują w moich oczach serwis który twierdzi że cyt. "Charakteryzuje nas ogromna pasja i profesjonalizm." Ostatnio edytowane przez MQ1 ; 11-08-2016 o 12:08 |
|
|
|
![]() |
| Narzędzia wątku | Przeszukaj ten temat |
|
|