![]() |
|
|||||||
|
Dołącz teraz!
|
|
Dołącz już teraz do największej społeczności miłośników Forda w Polsce. Zarejestruj się i uzyskaj pełen dostęp do wszystkich działów, tematów i opcji jakie oferuje forum! |
![]() |
|
|
Narzędzia wątku | Przeszukaj ten temat |
|
|
#11 | |
|
ford::professional
![]() Zarejestrowany: 12-02-2013
Model: Focus III
Silnik: 1.6 Ecoboost 182 KM
Rocznik: 2012
|
Cytat:
Widocznie różne salony są Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Ostatnio edytowane przez zombie6 ; 04-05-2013 o 12:31 |
|
|
|
|
|
|
#12 |
|
ford::beginner
![]() Zarejestrowany: 11-01-2013
Model: Focus
Silnik: 1,6 125km
|
Widzę że kolega również kupował Forda w Częstochowie w Frank-Cars :-) Niestety ja też, najbardziej denerwująca osoba w salonie to pseudo rzeczoznawca od reklamacji, porażka nie specjalista.Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Gość przed oddaniem auto do reklamacji bardzo komunikatywny, żartobliwy, a po oddaniu auta z reklamacji stosunek do klienta wręcz naganny. Oczywiście spowodowane było to sytuacją że nic nie zostało naprawione w samochodzie i chciał zbyć nas jak najszybciej. Kolego jeśli można wiedzieć, kto sprzedał Ci samochód, Pani blondynka w pierwszym stanowisku ? (z tego co się orientuje jedyna kobieta sprzedająca w zespole dwóch Panów).
Ostatnio edytowane przez FordFocusMKIII ; 04-05-2013 o 13:25 |
|
|
|
|
|
#13 |
|
![]() Zarejestrowany: 04-02-2013
Model: Focus III Titanium
Silnik: 1.0 125KM EB
Rocznik: 2013
|
Tak, dokładnie ta Pani. Niestety dobrze jej nie wspominam i bardzo żałuje ze nie wziałem w katowicach gdzie byli zdecydowanie bardziej otwarci.
Ale wygrał fakt ze mieszkam 2 ulice od Franka wiec pomyślałem "...a co bede jezdzic" i mam za swoje. Jeśli gość od reklamacji to Pan Krzysztof .... to też miałem takie odczucia Zombie: myślisz że zdjęcie basów na equalizerze rozwiaże sprawe grajacych plastików? Ostatnio edytowane przez krauker ; 04-05-2013 o 23:30 |
|
|
|
|
|
#14 |
|
![]() Zarejestrowany: 11-01-2013
Model: Focus
Silnik: 1,6 125km
|
Zgadza się, Krzysztof G. Rozumiem, że człowiek broni swojej firmy, ale niestety odradziliśmy kupna dwóm znajomym którzy już byli zdecydowani praktycznie na Forda. Teraz nasuwa się pytanie czy nie lepiej zgodzić się z klientem i mieć dobre stosunki co zaowocowałoby sprzedażą dwóch kolejnych samochodów, czy po prostu prezentować takie zachowanie jak Pan Krzysztof i nie sprzedać samochodów i tym samym nie przynosić zysku dla firmy ? Pytanie chyba do Pana Krzysztofa, albo do jego przełożonego. Częstochowa raczej nie słynie z dobrej obsługi w salonach, mamy kilka potężnych salonów samochodowych, ale niestety do serwisu lub obsługi można mieć duże zastrzeżenia.
|
|
|
|
|
|
#15 | |
|
ford::professional
![]() Zarejestrowany: 12-02-2013
Model: Focus III
Silnik: 1.6 Ecoboost 182 KM