![]() |
|
|||||||
|
Dołącz teraz!
|
|
Dołącz już teraz do największej społeczności miłośników Forda w Polsce. Zarejestruj się i uzyskaj pełen dostęp do wszystkich działów, tematów i opcji jakie oferuje forum! |
![]() |
|
|
Narzędzia wątku | Przeszukaj ten temat |
|
|
#11 |
|
ford::beginner
![]() Imię: RAFAŁ
Model: Jest SAAB 9-3SS 2.0T BP.Audi S4 2.0 TDI Fordy są ale w innych rękach :)
Silnik: 2.0 TURBO BP ... Ps 2.0 TDI 180Ps
Rocznik: 2003 :) 2012 :)
|
mam obniżonego focusa mk1 40 /35 i jest czad ,w jezdzie i dlatego mysle o c-max jak w jednym tak i w drugim kola to 18 Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. i jak dla mnie jest ok, a pytanie zadalem bo nigdy nie widzialem jak wyglada c max na glebie 40/35
Bump: kolejny bedzie mdo ale tu mysle 45/45
|
|
|
|
#12 |
|
ford::beginner
![]() Imię: RAFAŁ
Model: Jest SAAB 9-3SS 2.0T BP.Audi S4 2.0 TDI Fordy są ale w innych rękach :)
Silnik: 2.0 TURBO BP ... Ps 2.0 TDI 180Ps
Rocznik: 2003 :) 2012 :)
|
Jestem po wymianie 35/35mm rewelacja popieram andrzeja .zero bujania to moj trzeci ford obnizony.na komforcir zero straty.jak by ktos nie wiedzial to by nie poczul zmiany.jazda owiele lepsza. Zero strachu na podmuchy nawet orkan nie dal rady hi hi. Wizualnie jest nizszy i nie haczy o nic
Bump: Acz kolwiek mogl by byc nizszy a le to po zimie zobacze moze na 45mm bo przy 35mm jeszcze duzo luzu w nadkolach
|
|
|
|
#13 |
|
ford::amateur
![]() Imię: Piotr
Model: C max
Silnik: 1.6 benzyna
Rocznik: 2007
|
Cześć, nie chcę dublować tematu więc chciałbym odświeżyć ten, bo może się trochę zmieniło od 2013. Mam C maxa 2007 1.6 benzyna i chciałbym też założyć sprężny obniżające, 30/30 mi wystarczy ale 40/40 byłoby super. Zachęca mnie do tego głownie nieco lepszy komfort jazdy jak mówią wyżej koledzy, dodatkowo sam maksik ma spore nadkole, i przy 18 wyglądałby o wiele bardziej sportowo. Czy jesteście w stanie polecić jakieś konkretne modele sprężyn które będą pasować do mojego modelu? Większość które do tej pory znalazłem były oznaczone jako dedykowane do focusa c-max, lub c maxa z inną pojemnością silnika (1.8 ). Czy jest różnica w mocowaniu pomiędzy benzynami a dieslami? A jeśli tak to czy wszystkie (1.6, 1.8 i 2.0) mają takie same mocowanie?
bump: (linki) [Tylko zarejestrowani użytkownicy widzą linki. ] eibach 30/30 [Tylko zarejestrowani użytkownicy widzą linki. ] h&r 35/35 [Tylko zarejestrowani użytkownicy widzą linki. ] mts 30/30 [Tylko zarejestrowani użytkownicy widzą linki. ] 30/30 AP [Tylko zarejestrowani użytkownicy widzą linki. ] takie 50/30 ale to chyba dosyć dziwne zastosowanie, które firmy polecacie i czy te wszystkie które tu wstawiłem będą pasować? Ostatnio edytowane przez Peter Sharps ; 09-07-2019 o 02:03 |
|
|
|
![]() |
| Narzędzia wątku | Przeszukaj ten temat |
|
|