![]() |
|
|||||||
|
Dołącz teraz!
|
|
Dołącz już teraz do największej społeczności miłośników Forda w Polsce. Zarejestruj się i uzyskaj pełen dostęp do wszystkich działów, tematów i opcji jakie oferuje forum! |
![]() |
|
|
Narzędzia wątku | Przeszukaj ten temat |
|
|
#11 |
|
ford::average
![]() Zarejestrowany: 14-05-2013
Model: s-max
Silnik: 2.0
Rocznik: 2010
|
Hej,
Decyzja zapadła na tego białego z wawy. Wycieku nie było, po prostu było brudne po wymianie oleju i ASO wpisalo sobie jako wyciek Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Mam jeszcze pytanie, jak człowiek wykupuje samochód od leasingodawcy i sprzedaje mi ze swojej firmy na normalna fakturę VAT to rozumiem, że to mi w zupełności wystarcza jako dowód zakupu (jak w przypadku każdego innego sprzedawanego towaru, lodówki, tv...) ? Jak to się ma do jakiś ewentualnych wydarzeń w przyszłości? Gwarancji nie ma, a rękojma, jakaś odpowiedzialność? Ps. wiem, że w skarbówce nic nie musze załatwiać w takiej kwestii a do rejestracji wozu będę potrzebował obydwie faktury tj. tą na której jest sprzedaż dla mnie i tą na której jest sprzedaż(wykup/odkup?) firmy leasingowej do tej firmy człowieka (branża nie związana z samochodami) <<-- jeśli wprowadzili mnie w skarbówce i wydz. komunikcji w błąd to prośba o korektę Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. |
|
|
|
|
#12 | ||
|
ford::amateur
![]() Imię: Łukasz
Model: Lexus IS300h
Silnik: 2.5
Rocznik: 2015
|
Cytat:
Musi być ciągłość umów, czyli: leasingodawca-> leasingobiorca (właściciel, użytkownik), użytkownik/właściciel-> Ty Rękojmia: Cytat:
|
||
|
|
|
|
#13 | ||
|
|
Cytat:
Cytat:
Parę ładnych lat temu, może z 8, kolega sprzedawał volvo za około 60tyś. Kupiec ze Szczecina jeśli dobrze pamietam, przyleciał sobie z kolegą samolotem do krakowa, popatrzył na auto i mówi biorę. Kolega na to czy jest pewien, że nie chce sobie sprawdzić w warsztacie czy aso, a on na to "jeśli mówi Pan, że samochód jest sprawny i działa to biorę".... ... i wziął i wrócili na północ Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Nie wiem czy tu podziwiać czy płakać na nimi ale faktycznie samochód był sprawny Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. -- UP Jeszcze podbiję pytaniem. Czy mam rozumieć, że na ETISie zawsze widać upgrade'y softu w aucie (patrz link)? [Tylko zarejestrowani użytkownicy widzą linki. ] Ostatnio edytowane przez wojtekn ; 12-12-2013 o 16:12 Powód: Big foto |
||
|
|
|
|
#14 | |
|
Junior Moderator
![]() Zarejestrowany: 09-09-2004
Model: S-Max
Silnik: 2.0 TDCI
Rocznik: 2008
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#15 |
|
Moderator
![]() Imię: Wojtek
Model: Galaxy MK2
Silnik: 2,3 Benzyna z LPG
Rocznik: 2000
|
Nie prawda kolega umie szperać. Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
|
|
|
|
|
#16 | |
|
ford::expert
![]() Zarejestrowany: 03-11-2009
Model: Audi Q3 Sportback/Mazda CX-3
Silnik: 1.4e 245KM/2.0 121KM
Rocznik: 2022/2019
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#17 |
|
|
Czyli zapewne zależy od danego sarwisanta czy wciśnie przycisk 'wyślij'
Ostatnio edytowane przez wojtekn ; 14-12-2013 o 11:56 Powód: Zbędne cytowanie |
|
|
|
|
#19 |
|
Moderator
![]() Imię: Wojtek
Model: Galaxy MK2
Silnik: 2,3 Benzyna z LPG
Rocznik: 2000
|
saintos no to gratki to teraz się chwalimy tu:
http://forum.fordclubpolska.org/forumdisplay.php?f=130 Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. |
|
|
![]() |
| Narzędzia wątku | Przeszukaj ten temat |
|
|