![]() |
|
|||||||
|
Dołącz teraz!
|
|
Dołącz już teraz do największej społeczności miłośników Forda w Polsce. Zarejestruj się i uzyskaj pełen dostęp do wszystkich działów, tematów i opcji jakie oferuje forum! |
![]() |
|
|
Narzędzia wątku | Przeszukaj ten temat |
|
|
#11 |
|
ford::average
![]() Imię: Grzegorz
Model: Mondeo Kombi Titek X
Silnik: 2.5 turbo
Rocznik: 2007.12 PL
|
Jakos strasznie duzo koledze wyszlo za materialy. Nawet na wszystkie drzwi wg mnie nie powinno tyle wyjsc. Juz w kilku autach robilem i koszty byly mniejsze
|
|
|
|
|
|
#12 |
|
ford::advanced
![]() Zarejestrowany: 03-03-2008
Model: Focus mk3 ST / C-max II
Silnik: 2.0 ecoboost +290KM,490Nm / 1.5 ecoboost 150KM
Rocznik: 2013 / 2018
|
Tyle wyszło za maty, STP SILVER ( [Tylko zarejestrowani użytkownicy widzą linki. ] )na drzwi (5 drzwi) wewnątrz, od samej rynienki, parapetu do samego dołu (2mm od dołu nie dawałem maty żeby ładny odpływ wody był, tam poszła tylko konserwacja do profili zamkniętych). Tapicerka drzwi od wewnątrz została wyłożona matą ( [Tylko zarejestrowani użytkownicy widzą linki. ] ), pomiędzy panelem tapiceki a blachą do któej przykręcony jest głośnik i mechanizm wycieraczek poszła kolejna mata ( [Tylko zarejestrowani użytkownicy widzą linki. ] ). Jeżeli komuś wyjdzie taniej to chciałbym zobaczyć jak to zrobił :-) od cholery maty STP schodzi na oklejenie wzmocnienia drzwi które jest w kształcie ceownika, a zapomniałem o klapie tylnej (czyli 5 drzwi :-). Jeżeli miałbym jeszcze raz to zrobić to bez mrógnięcia oka zrobiłbym to bo pomimo naprawdę pięknego grania jest dużo ciszej.
Ostatnio edytowane przez jarekfxsilver ; 07-12-2014 o 19:17 |
|
|
|
![]() |
| Narzędzia wątku | Przeszukaj ten temat |
|
|