![]() |
|
|||||||
|
Dołącz teraz!
|
|
Dołącz już teraz do największej społeczności miłośników Forda w Polsce. Zarejestruj się i uzyskaj pełen dostęp do wszystkich działów, tematów i opcji jakie oferuje forum! |
![]() |
|
|
Narzędzia wątku | Przeszukaj ten temat |
|
|
#11 |
|
ford::amateur
![]() Zarejestrowany: 22-06-2011
Model: Mondeo MKII Kombi
Silnik: Duratec 2.5 V6 + LPG
Rocznik: 1998
|
Witam.
Temat był jak widzę wałkowany, więc się podpinam. Nie ma już niestety rysunków, które Slawko umieścił, więc nie mam jak porównać. Szukałem tego nieszczęsnego złącza pod maską i wydaje mi się, że je znalazłem, ale pewności nie mam... Bardzo proszę o zerknięcie na fotki i potwierdzenie, czy to jest to złącze Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Model Bolero 2 Kombi z 1999r, silnik benzynka Zetec 1.6 16V 90KM. Dziękuję z góry. Pozdrawiam wszystkich forumowiczów. |
|
|
|
|
|
#12 |
|
|
To nie jest to złącze, tamto na drugim rusunku bardziej przypomina mi złącze od ogrzewania przedniej szyby ale mogę się mylić. Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Ostatnio edytowane przez Marek ; 25-08-2011 o 15:02 |
|
|
|
#13 |
|
|
Witam
Nie jest to jednak niestety przewód podgrzewania przedniej szyby, ponieważ: 1) Podgrzewanie nadal działa Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. 2) Przewód ma za mały przekrój - tam jest dosyć duże zabezpieczenie nadmiarowo prądowe (bodajże 50A) więc prądy, które tam "płyną" wymagają po prostu grubszego przewodu. Mimo wszystko dzięki za podpowiedź. Pozdrawiam Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Ostatnio edytowane przez Marek ; 25-08-2011 o 15:02 Powód: Na forum nie cytujemy całych poprzedzających postów |
|
|
|
|
|
#14 | |
|
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#15 | |
|
|
Cytat:
Pozdrawiam Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. |
|
|
|
|
![]() |
| Narzędzia wątku | Przeszukaj ten temat |
|
|