![]() |
|
|||||||
|
Dołącz teraz!
|
|
Dołącz już teraz do największej społeczności miłośników Forda w Polsce. Zarejestruj się i uzyskaj pełen dostęp do wszystkich działów, tematów i opcji jakie oferuje forum! |
![]() |
|
|
Narzędzia wątku | Przeszukaj ten temat |
|
|
#11 |
|
ford::average
![]() Zarejestrowany: 25-09-2006
|
ciekawe czy te standardowe zaroweczki da sie zastapic np;niebieskimi bez zadnych przerobek robił to juz ktos :fcp13
|
|
|
|
|
|
#12 |
|
ford::beginner
![]() Zarejestrowany: 03-03-2007
|
Ja w swoim mialem zarowki zwykle - zolte. pojechalem do sklepu pokazalem jaka zarowke potrzebuje i taka dostalem, Kupilem Zielona Led, bez zadnych przerobek bo ta zarowka ma takie samo gniazdo jak te co byly orginalne
|
|
|
#13 |
|
![]() Zarejestrowany: 06-03-2007
|
bauma ja w swoim tez nie mogłem znależć, bo naprawdę jest cięzko... zacznij od strony pasażera jakoś ta jest bardziej widoczna...
gniazdo znajduje się na środku pod jakieś 1-1,5 centymetra pod linią schowka... jest maleńkie bo to na takie małe żaróweczki jak do oświetlenia schowka... naprawdę małą dziurka :fcp1 widać otwór i styki Spróbuj jeszcze raz bo ja kombinowałem ze trzy razy i też myślałem ze nie ma. jakby co pomogę szukać dalej Pozdrawiam
|
|
|
#14 | |
|
ford::advanced
![]() Imię: Bony
Model: Mondeo MK3
Silnik: 2.0 TDCI 130KM
Rocznik: 2002
|
Cytat:
|
|
|
|
#15 |
|
ford::professional
![]() Zarejestrowany: 25-02-2004
Model: mk5 mk3 mkI
Silnik: 2,0, V6 1,8
Rocznik: 15,04 95
|
|
|
|
|
|
|
#16 |
|
ford::expert
![]() Zarejestrowany: 29-06-2005
Model: Mondeo
Silnik: 1/2 DB9
Rocznik: '04
|
ja oprawek nie mam... mam tylko dziure czyli miejsce na ich montaz chociaz jak znam zycie to instalacji tez nie mam....
|
|
|
#17 |
|
ford::advanced
![]() Zarejestrowany: 18-03-2006
|
ja tez mam tylko dziury na oprawki, jak trochę odchyliłem osłonę to kabli nie widziałem :fcp11 :fcp11
|
|
|
#18 |
|
ford::beginner
![]() Zarejestrowany: 07-03-2007
|
|
|
|
|
|
|
#19 |
|
![]() Zarejestrowany: 25-09-2006
|
czy u was te zarówki swieca cały czas znaczy sie jak wyłacze oswietlenie kabiny w dzien to dalej mi swieca dopiero jak zamkne dzwi to gasna troche ciezko je wyjac siedzac w zamknietym aucie a jak ma sie otwarte drzwi to mozna sie popazyc takie gorace zastanawia mnie to czemu to nie jest podpiete pod oswietlenie kabiny tylko zintegrowane z drzwiami :fcp13
|
|
|
|
|
|
#20 |
|
![]() Zarejestrowany: 27-02-2006
|
przy otwartych drzwiach swiecą przez cały czas
niewiem jak jest w MKIII ale w mk II wyłączniki od przy drzwiach są na srodkowych słupkach przy zatrzasku do drzwijak coś tam wsuniesz przy otwartych drzwiach to zarówki zgasną |
|
|
|
![]() |
| Narzędzia wątku | Przeszukaj ten temat |
|
|