![]() |
|
|||||||
|
Dołącz teraz!
|
|
Dołącz już teraz do największej społeczności miłośników Forda w Polsce. Zarejestruj się i uzyskaj pełen dostęp do wszystkich działów, tematów i opcji jakie oferuje forum! |
![]() |
|
|
Narzędzia wątku | Przeszukaj ten temat |
|
|
#11 |
|
ford::beginner
![]() Imię: Piotr
Model: Mondeo MK4 kombi
Silnik: 2.5T
Rocznik: 2007
|
Strona komisu gdzie był serwisowany nie działa, bo chciałem maila napisać.
Właśnie widziałem cenę zakupu.... niecałe 13 tys.PLN czyli niezły trup... Chociaż przebieg się zgadza Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Dzięki za pomoc Szukam dalej... |
|
|
|
|
|
#12 |
|
ford::average
![]() Imię: Czesław
Model: LB
Silnik: 2.0 HDi
Rocznik: MK5
|
szkody całkowitej to raczej nie miał do momentu sprzedaży bo APK miał ważne, przebieg też wydaje się realny
|
|
|
|
#13 | |
|
Moderator
![]() Imię: Wojtek
Model: Galaxy MK2
Silnik: 2,3 Benzyna z LPG
Rocznik: 2000
|
Cytat:
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Ostatnio edytowane przez wojtekn ; 22-12-2015 o 16:34 |
|
|
|
|
|
|
#14 |
|
ford::average
![]() Imię: Czesław
Model: LB
Silnik: 2.0 HDi
Rocznik: MK5
|
też to widziałem ale jak nie można podejrzeć więcej nie podawałem tego, bo nie jestem jednak pewien czy dotyczy to tego auta...
ogłoszenie w NL jest widoczne i tego się trzymałem, no chyba że auto przeszło przez Czechy i przybyło trochę km
|
|
|
|
#15 |
|
ford::advanced
![]() Zarejestrowany: 14-02-2013
Model: Mondeo
Rocznik: 2008
|
Przecież w ogłoszeniu ma 214000 to co się tutaj nie zgadza??
|
|
|
|
|
|
#16 |
|
ford::expert
![]() Imię: Slawek
Model: PUG 408 GT
Silnik: hybryda
Rocznik: 2025
|
Cena?
|
|
|
|
|
|
#17 |
|
Moderator
![]() Imię: Wojtek
Model: Galaxy MK2
Silnik: 2,3 Benzyna z LPG
Rocznik: 2000
|
Nie chodzi że się nie zgadza tylko że raz pojawił się na sprzedaż z danym przebiegiem a potem jeszcze raz już z innym.
Co sugerować może że długo się sprzedawał. Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. |
|
|
|
|
|
#18 |
|
ford::beginner
![]() Imię: Piotr
Model: Mondeo MK4 kombi
|
Pojawiło się takie Mondeo:
[Tylko zarejestrowani użytkownicy widzą linki. ] Dostałem potwierdzenie opłacenia akcyzy i VATu... ale nic z tego nie rozumiem. http://zapodaj.net/e70831ec4ab1d.jpg.html http://zapodaj.net/bf0ea806ba10d.jpg.html http://zapodaj.net/46f22b2fe677f.jpg.html Jutro mam dostać książkę serwisową VIN: WF0GXXGBBG7J02354 |
|
|
|
|
|
#19 |
|
ford::amateur
![]() Imię: Maciej
Model: Mondeo 4
Silnik: 2,5 Turbo!
|
może się nie znam, ale na zdjeciu ma przedni zderzak od wersji po lifcie, która wychodziła od 2010r..
|
|
|
|
|
|
#20 |
|
|
Byłem u tego gościa w Głogowie oglądać trzy Fiesty MK7 dla żony - każda tłuczona Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
I z tego co zauważyłem, to jego kolega blacharz z Renault je klepie, ale niezbyt się przykłada, bo nie musiałem do żadnej z nich wyciągać miernika lakieru Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. |
|
![]() |
| Narzędzia wątku | Przeszukaj ten temat |
|
|