![]() |
|
|||||||
|
Dołącz teraz!
|
|
Dołącz już teraz do największej społeczności miłośników Forda w Polsce. Zarejestruj się i uzyskaj pełen dostęp do wszystkich działów, tematów i opcji jakie oferuje forum! |
![]() |
|
|
Narzędzia wątku | Przeszukaj ten temat |
|
|
#11 | |
|
Zablokowany
Model: nie ford, rzecz jasna
Silnik: spalinowy
Rocznik: 2023
|
Cytat:
Dwunasty rok + "ani grama rdzy" = słaby żart. |
|
|
|
|
|
|
#12 |
|
ford::beginner
![]() Imię: Adrian
Model: Ford Focus
Silnik: 1,8 TDCI
Rocznik: 2004
|
Auto w 2013 sprowadzone z Włoch dalej ciężko uwierzyć? Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Auto przeglądnięte baaardzo dokładnie na kanale, nie jestem niedzielnym kupcem. Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Sam byłem w ogromnym szoku, rdza ZACZYNA sie dopiero koło tłumika, na wiosnę już zaplanowana konserwacja.
|
|
|
|
|
|
#13 |
|
Zablokowany
|
Bez zdjęcia się nie liczy. Zaraz napiszesz jeszcze, że pali 3,9/100 i znów trzeba będzie wierzyć.
Dobre auto z Włoch to jak biały kruk. ;-) |
|
|
|
|
|
#14 |
|
ford::beginner
![]() Imię: Adrian
Model: Ford Focus
Silnik: 1,8 TDCI
|
Rano zrobię zdjęcie i wstawie. A spód podeśle na wiosne. Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. w trasie pali 4,8 ale w mieście to zdecydowanie więcej. Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Nikt nie każe wierzyć, nie kupiłbym forda gdyby miał chociaż troche rdzy. Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
|
|
|
|
|
|
#15 |
|
Zablokowany
|
Mój pali średnio 6,5, a zimą 7 (właściwie tylko miasto i autostrada).
|
|
|
|
|
|
#16 |
|
ford::advanced
![]() Zarejestrowany: 20-02-2015
Model: Focus mk1 kombi
Silnik: 1.6 PB 100KM
|
Niezależnie od tego czy szarpie ci z powodu za małych obrotów czy dlatego że TTTM (w co nie chce mi się wierzyć) to jazda na 5 biegu z obrotami 1300 to....jakiś dziwny pomysł. I to niezależnie czy benzyna czy diesel.
Cieszę się że udało ci się kupić fajny egzemplarz bez rdzy i z małym spalaniem, a że budzi to powątpiewania czy pytania hm... wiele jest na tym forum foczek kilkunastoletnich w idealnym stanie, bez rdzy, z zawieszeniem jak nowe itp Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. |
|
|
|
![]() |
| Narzędzia wątku | Przeszukaj ten temat |
|
|