![]() |
|
|||||||
|
Dołącz teraz!
|
|
Dołącz już teraz do największej społeczności miłośników Forda w Polsce. Zarejestruj się i uzyskaj pełen dostęp do wszystkich działów, tematów i opcji jakie oferuje forum! |
![]() |
|
|
Narzędzia wątku | Przeszukaj ten temat |
|
|
#11 |
|
ford::beginner
![]() Imię: Piotr
Model: S-Max
Silnik: 2.0 TDCI
Rocznik: 2008
|
Witam ponownie,
po małych przygodach z zamiarem kupna Citroena C4 GP, powracam chyba do SMaxa - warunki jezdne mają jednak znaczenie ! Jako, że w okolicach Wrocławia jest mało ofert prosiłbym o małą pomoc czy warto w ogóle jechać oglądać dany egzemplarz. Ponieważ mam taką a nie inną sytuację w domu, wyjazd musiałby być konkretnie po egzemplarz, który w ogóle nadawałby się do oglądniecia (potem ASO). Tutaj kolejne trzy egzemplarze na północ od Wrocławia (brałem pod uwagę na razie zarejestrowane w Polsce) i liczę się z tym, że będą to egzemplarze w które będzie trzeba zainwestować (od 4k wzwyż): 1. [Tylko zarejestrowani użytkownicy widzą linki. ] - maska i zderzak chyba coś nie tak - VIN: WF0SXXGBWS8G17904 2. [Tylko zarejestrowani użytkownicy widzą linki. ] 3. [Tylko zarejestrowani użytkownicy widzą linki. ] - VIN: WF0SXXGBWS8R31683 Może ktoś gdzieś był oglądać powyższe i może się wypowiedzieć. Za wszelkie krytyczne uwagi byłbym bardzo wdzięczny Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Pozdrawiam, Piotrek. Ostatnio edytowane przez sngt ; 08-09-2016 o 09:27 |
|
|
|
|
|
#12 |
|
ford::beginner
![]() Imię: Piotr
Model: S-Max
Silnik: 2.0 TDCI
Rocznik: 2008
|
Witam,
przepraszam ponownie za post pod postem. Co do samochodu z AAAauto: [Tylko zarejestrowani użytkownicy widzą linki. ] to śmieszna sytuacja: - wpłaciłem kaucję transportową jakoś 10 dni temu - do dzisiaj żadnego odzewu co i jak - dzisiaj byłem u nich i okazało, że samochód im się zgubił i nie są w stanie mi powiedzieć co się z nim stało Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. - z plusów: kaucja została zwrócona Za to ostatecznie wycieczka do Jeleniej się opłaciła, bo zakupiłem egzemplarz z tego ogłoszenia: [Tylko zarejestrowani użytkownicy widzą linki. ] Po sprawdzeniu w warsztacie (niestety nie ASO, ale z pełnym osprzętem i dużą ilością pozytywów na dobrymechanik - 80) nic nie wyszło. Oryginalny lakier wszędzie, żadnej kolizji, wszystko sprawne, oryginalny przebieg. Jutro rejestracja z US i wsio. Teraz tylko szukać muszę kół zimowych, ale to bajka już na inny wątek Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Pozdrawiam serdecznie, Piotrek. |
|
|
|
|
|
#13 |
|
ford::expert
![]() Imię: Slawek
Model: PUG 408 GT
Silnik: hybryda
Rocznik: 2025
|
Gratki.
Odnosnie auta to ostatni odnotowany 01/2014 ok. 125kkm. |
|
|
|
|
|
#14 |
|
ford::average
![]() Imię: Czesław
Model: LB
Silnik: 2.0 HDi
Rocznik: MK5
|
i można kupić ? Można Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Ostatnio edytowane przez czeslaw555 ; 12-09-2016 o 02:07 |
|
|
|
![]() |
| Narzędzia wątku | Przeszukaj ten temat |
|
|