![]() |
|
|||||||
|
Dołącz teraz!
|
|
Dołącz już teraz do największej społeczności miłośników Forda w Polsce. Zarejestruj się i uzyskaj pełen dostęp do wszystkich działów, tematów i opcji jakie oferuje forum! |
![]() |
|
|
Narzędzia wątku | Przeszukaj ten temat |
|
|
#11 | |
|
ford::expert
![]() Imię: Radosław
Model: Arteon SB R
Silnik: 388 KM/ 510 Nm
Rocznik: 2022
|
Cytat:
|
|
|
|
#12 |
|
![]() Imię: Slawek
Model: PUG 408 GT
Silnik: hybryda
Rocznik: 2025
|
chcialbym cos napisac o przebiegu, ale tego auta w bazach nie ma..
|
|
|
|
|
|
#13 | |
|
|
Cytat:
|
|
|
|
#14 |
|
|
Dla tego też przyłączyłem się do dyskusji bo coś mi tu śmierdzi.
A jeżeli Sławek zechciałby coś podpowiedzieć to chętnie wysłucham. Sam moim Eskiem jeżdżę już 9 lat i pora coś odświeżyć. |
|
|
|
#15 | |
|
|
Cytat:
S-Maxy są w cenie , taki przykładowy , dośc wyposażony z mankamentami [Tylko zarejestrowani użytkownicy widzą linki. ] , ale przebiegiem do potwierdzenia. Koszt z opłatami w granicach 48-49 tys .
Łe tam Panie, Fordy rdzewiejo, sie psujo i nie jado i palo jak smoki ![]() Miałem Mondeo 4, dwa Mondoloty 5 i to chyba koniec przygody Ostatnio edytowane przez Hansolo ; 08-05-2019 o 21:44 |
|
|
|
|
|
|
#16 |
|
![]() Imię: wojciech
Model: Smax
Silnik: 2.0 TDCI / 140 KM
Rocznik: 2014
|
Trochę okazyjna ta cena. Zarobi , opłacił , sprowadził. Koło 40 tys za niego tam dał ? A połowa z nas wie , że okazja jest jedna na milion , druga połowa loguje się na forum z różnymi problemami w samochodzie Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
|
|
|
|
|
|
#17 |
|
|
Najlepiej to zobaczyć co ma na wyposażeniu taka igła, przebieg, rocznik i takie kryteria wpisać np : na mobile.de . Po chwili jest tak Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Okazje są jak dziewice w akademiku. Każdy o nich mówi, ale nikt prawdziwej nie spotkał.
|
|
|
#18 |
|
|
No i pewnie tak zrobię. Nie ma co ryzykować u naszych pseudo-dilerów
Bump: Jak kupowałem 9 lat temu to też mnie taki zrobił. Wystawił ogłoszenie, przez tel wszystko potwierdził. Pojechałem do Szczecina a tam samochód jest ale silnik inny. Co było robić zaryzykowałem wtedy. Nie żałuję ale niesmak pozostał. Teraz trochę inaczej patrzę na handlarzy i żadnemu z nich nie wierzę. Tak jak kolego Hansolo powiedziałeś cudów nie ma. Cały czas śledzę mobile.de. Niemic nie jest głupi i za pół darmo nie odda. |
|
|
|
#19 |
|
|
Niestety , wielu zrobionych w balona, żeby nie czuć się wśród znajomych jak jelenie nie przyzna się. Później niewiele jeżdżą i skręcony licznik w perspektywie lat jakoś tam wygląda. Ja to nazywam " praniem brudnych samochodów". Kupi taki 5 latka z faktycznym przebiegiem 200 tyś skręconym do 100 , zrobi przez 5 lat 100 i sprzeda 10 latka z przebiegiem 200 co nawet jakoś wygląda 10 x 20 tys, choć faktycznie jest 300.
|
|
|
#20 |
|
ford::amateur
![]() Imię: Marcin
Model: Focus
Silnik: 1.8 TDCi
Rocznik: 2008
|
Panowie, tego z Gniezna odpuściłem. Co do malowania to sprzedają y przez tel mi powiedział że cały dookoła.
Co lepsze. Znalazłem kolejnego w Płocku... Tam nawet blabla Car z przesiadka i jeździ Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. auto cacy w ogłoszeniu, sprzedawca sciemniacz mówił że wszystko cacy, czujnikiem sprawdzał i nic. Zamówiłem inspekcjie za 400 pln i nie żałuję. Auto poprawiane i kompletnie bez historii... Z domu napisze coś więcej i podlinkuj ofertę może się komuś przyda. Ja odpuściłem. |
|
|
|
![]() |
| Narzędzia wątku | Przeszukaj ten temat |
|
|