![]() |
|
|||||||
|
Dołącz teraz!
|
|
Dołącz już teraz do największej społeczności miłośników Forda w Polsce. Zarejestruj się i uzyskaj pełen dostęp do wszystkich działów, tematów i opcji jakie oferuje forum! |
![]() |
|
|
Narzędzia wątku | Przeszukaj ten temat |
|
|
#11 |
|
FORD|ZAWODOWIEC
![]() Zarejestrowany: 13-02-2004
Model: Focus mk4
Silnik: 1.5L EcoBoost /150KM
Rocznik: 2019
|
Witam
w temacie polskiego lektora => a tak prosiłem: użyj SZUKAJ Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. [Tylko zarejestrowani użytkownicy widzą linki. ] ostatnia litera w oznaczeniu modułu, może być inna tu jest cały wątek (w rocznikach 2012-2-14 był nowszy system Sync 1.0) [Tylko zarejestrowani użytkownicy widzą linki. ] moduł na Allegro np. [Tylko zarejestrowani użytkownicy widzą linki. ] [Tylko zarejestrowani użytkownicy widzą linki. ] uprzedzę pytanie - moduł jest za panelem klimatyzacji => jest trochę pracy aby go wymienić są filmy na Youtube, jak to zrobić [Tylko zarejestrowani użytkownicy widzą linki. ]) pozdrawiam Arturek
------------------------------------------------------------------ INSTRUKCJE.pdf / nowy eTIS / chemia_Forda / Ostatnio edytowane przez arturek ; 07-07-2019 o 07:04 |
|
|
|
|
|
#12 |
|
ford::average
![]() Imię: Darth Mondeo
Model: Mondeo MK4
Silnik: 2000cm benzin/lpg
Rocznik: 2012
|
Jesteś wielki, dzięki jeszcze raz Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
|
|
|
|
|
|
#13 |
|
ford::beginner
![]() Imię: Adam
Model: Focus mk 3
Silnik: 1.6 Tdci
|
Cześć
Chciałbym również przeprowadzić upgrade Skąd pobrać? VIN AUTA WF0LXXGCBLCA36859 |
|
|
|
|
|
#14 |
|
ford::amateur
![]() Imię: Arkadiusz
Model: Focus
Silnik: 2.0
Rocznik: 2011
|
Cześć,
Mam problem z połączeniem bluetooth radio-telefon. Po zmianie telefonu z Huawei na Xiomi mam problem z połączeniem. To znaczy łączy się, a za chwilę wywala. Podejrzewam winę telefonu, dlatego pytam czy zmiana modułu bluetooth pomoże? (zmiana telefonu nie wchodzi w grę). Jeśli tak to gdzie go szukać? Dzięki za info. Pozdrawiam. |
|
|
|
|
|
#15 |
|
ford::expert
![]() Imię: Ponury żniwiarz
Model: MK3 Estate Titanium X EcoBoost 182KM
Silnik: 1.6
|
Zmiana modułu nic nie zdziała bo problem jest po stronie telefonu.
Polecam zmienić nazwę tematu bo admin może przyjść i usunąć za taki temat |
|
|
|
|
|
#16 |
|
![]() Imię: Kacper
Model: Ford Focus
Silnik: 1.5 TDCI
Rocznik: 2016
|
Witam, jestem świeżym posiadaczem Forda Focusa MK3 (2012). Mam problem z połączeniem telefonu z radiem (VC) - radio nie widzi telefonu i na odwrót. Przeszukałem internet i zastosowałem wszystkie rozwiązania, które znalazłem i potrafiłem (wyciąganie bezpiecznika, odłączenie aku itd.). Jednak wciąż problem nie zniknął. Dodam, że mam możliwość wyłączenia i włączenia funkcji Bluetooth w menu, ale nic to nie zmienia. Czy możliwe, że brakuje mi jakiegoś modułu? Czy mogę zainstalować inny soft, np. Sync?
Z góry dziękuję. 78671C4C-B349-41E3-A222-CB8F8FF14FB5.jpg |
|
|
|
|
|
#17 |
|
FORD|AUTHORIZED
![]() Zarejestrowany: 15-08-2014
Model: exKa/Fusx2/Foc
Silnik: Brak informacji
Rocznik: Brak informacji
|
Jeśli w parametrach BT możesz wyczyścić zapisane telefony, to zrób to.
Bardziej prawdopodobne jest że moduł uszkodzony i wymaga wymiany. |
|
|
|
|
|
#18 |
|
![]() Imię: Kacper
Model: Ford Focus
Silnik: 1.5 TDCI
Rocznik: 2016
|
Niestety nie wyświetla mi żadnych wcześniej połączonych urządzeń. Jak sprawdzić czy on jest przyczyna? Czy ten moduł można bez problemu wymienić samemu, czy lepiej udać się do jakiegoś mechanika?
|
|
|
|
|
|
#19 |
|
FORD|AUTHORIZED
![]() Zarejestrowany: 15-08-2014
Model: exKa/Fusx2/Foc
Silnik: Brak informacji
Rocznik: Brak informacji
|
Kabel diagnostyczny i wyjdzie czy moduł jest widoczny.
Wymienić można samemu, ale to już zależy co kto potrafi. Mi na przykład nie sprawia problemu diagnoza i wymiana. |
|
|
|
|
|
#20 | |
|
FORD|ZAWODOWIEC
![]() Zarejestrowany: 13-02-2004
Model: Focus mk4
Silnik: 1.5L EcoBoost /150KM
Rocznik: 2019
|
Cytat:
Czy bez problemu? - trzeba rozebrać "pół auta" => są fimy i opisy na youtube => obejżyj i sam oceń pozdrawiam Arturek
|
|
![]() |
| Narzędzia wątku | Przeszukaj ten temat |
|
|