![]() |
|
|||||||
|
Dołącz teraz!
|
|
Dołącz już teraz do największej społeczności miłośników Forda w Polsce. Zarejestruj się i uzyskaj pełen dostęp do wszystkich działów, tematów i opcji jakie oferuje forum! |
![]() |
|
|
Narzędzia wątku | Przeszukaj ten temat |
|
|
#11 |
|
ford::beginner
![]() Imię: Daniel
Model: C-MAX
Silnik: 1.5 TDCi
Rocznik: 2016
|
Wf0vxxgcevgr49390
Bump: WF0VXXGCEVGR49390 |
|
|
|
|
|
#12 | |
|
Moderator
![]() Imię: Robert
Model: Fiesta
Silnik: 1.4L Duratec 16V PFI
Rocznik: 3/2012
|
Cytat:
1697037 - Przełącznik Kpl-Powietrzna Pasażera
|
|
|
|
|
|
|
#13 |
|
|
Ok, super juz duzo wiem.
Czyli tak, jesli chodzi o czesci to potrzebuje wylacznik poduszki (1381035) i taka lampke kontrolna (1697037). Wpiac kostki jesli jest instalacja i dokodowac. Tak? |
|
|
|
|
|
#14 |
|
|
To raczej nie jest ta kontrolka...
|
|
|
|
|
|
#15 | ||
|
Moderator
![]() Imię: Robert
Model: Fiesta
Silnik: 1.4L Duratec 16V PFI
Rocznik: 3/2012
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
|
|
#16 |
|
|
@[Tylko zarejestrowani użytkownicy widzą linki. ]
, nie denerwuj sie ale wydaje mi sie ze cos takiego powinienem zamontowac.
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Ostatnio edytowane przez danielo ; 28-04-2020 o 12:10 |
|
|
|
|
|
#17 |
|
![]() Imię: Mateusz
Model: Ford C-Max MK2
Silnik: 2.0 TDCi 150KM (T7DB)
Rocznik: 2015
|
Panowie, w ramach dalszej totalnej rozpierduchy w kabelkach mojego C-maxa pod schowkiem, pod nogami pasażera natrafiłem na jeszcze jedną samotną wtyczkę przyklejoną do tej wiąchy idącej zaraz przy drzwiach pasażera. Czy ktoś orientuje się od czego może to być wtyczka (vide foty)?
Swoją drogą, gdzie można zdobyć takie ([Tylko zarejestrowani użytkownicy widzą linki. ]) zajefajne schematy dla C-maxa? podziękował Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. choć to jednak smuteczek Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. liczyłem, że się nada to czegoś bardziej spektakularnego Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Ale schematem j.w. i tak bym nie pogardził Ok, schematy znalazłem. Teraz to inna zabawa Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. [Tylko zarejestrowani użytkownicy widzą linki. ] Ostatnio edytowane przez SRS ; 27-07-2023 o 00:58 |
|
|
|
|
|
#18 | |
|
FCP member
![]() Imię: Tadeusz
Model: Mitsubishi Outlander PHEV, C-max Energi (USA) PHEV
Silnik: 2.4 PB, 2.0 PB wolnossące cykl Atkinsona - hybryda plug-in
Rocznik: 2019, 2016
|
Cytat:
Zwykle też do tego pytania dodawane jest od razu zdanie "wiem, że ten wyłącznik w kształcie podobnym do stacyjki umieszczony jest w C-maxie na prawym boku deski rozdzielczej - od strony drzwi pasażera"...Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
|
|
|
|
|
#19 | |
|
![]() Imię: Mateusz
Model: Ford C-Max MK2
Silnik: 2.0 TDCi 150KM (T7DB)
Rocznik: 2015
|
Cytat:
Prawda jest natomiast taka, że z takimi rzeczami trudno dojść z obu stron do tego samego - ja pytam co to za wtyczka (nie znam numeru, mogę tylko fotę wstawić), a ktoś pyta jak wygląda wtyczka od airbagu (i też wstawia fotę). Tylko co z tego ... niestety po focie nie jestem w stanie wyszukać, a gdybym wiedział, że to wtyczka wł/wyłącznika airbagu to bym nawet nie pytał. Niemniej schematy z cardiagn wiele mi już rozjaśniły |
|
|
|
|
![]() |
| Narzędzia wątku | Przeszukaj ten temat |
|
|