![]() |
|
|||||||
|
Dołącz teraz!
|
|
Dołącz już teraz do największej społeczności miłośników Forda w Polsce. Zarejestruj się i uzyskaj pełen dostęp do wszystkich działów, tematów i opcji jakie oferuje forum! |
![]() |
|
|
Narzędzia wątku | Przeszukaj ten temat |
|
|
#11 |
|
ford::average
![]() Zarejestrowany: 01-02-2008
Model: Mondeo MKI
Silnik: 1.8 16v Podtlenek LPG :D
Rocznik: 1994
|
A wiec. Stan przy lewym błotniku i silniczek krokowy znajdziesz tutaj:
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Metoda prób i bledów doszedłem ze najwygodniej jest takim kluczem: Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Silniczek krokowy wyglada o tak: [Tylko zarejestrowani użytkownicy widzą linki. ] Jest na 2 sróby od góry i od dołu. Bez pospiechu a na pewno dasz rade Polecam równiez pod silnik połozyc np wycieraczke ze srodka. Wrazie jezeli klucz albo sróba Ci spodnie nie bedziesz sie musiał tyle gimnastykowac. Jak go wyczyscic znajdziesz na forum :-) Powodzenia :fcp27
|
|
#12 |
|
ford::advanced
![]() Zarejestrowany: 20-07-2008
Model: Mondeo
Silnik: 1.8 16V
Rocznik: 1993
|
a od gory odkrece wszystkie srubki czy bedzie trzeba wchodzic pod samochod??
|
|
|
|
|
#13 |
|
ford::beginner
![]() Zarejestrowany: 26-03-2008
Model: mondeo mk1
Silnik: 1.8 aut
Rocznik: 1995
|
bez problemu ja pod bloiem w 10 min wyciągam .dobra nasadka z magnesem najlepiej taka do wkrętów przedłużka ok 10cm i odkręc sobie obudowe przepustnicy i rezonator (światło) wyciągnij obudowe filtra powietrza pochyl się i zobaczysz obie śrubki i kostka na dwa przewody powodzonka
|
|
|
|
|
#14 |
|
ford::advanced
![]() Zarejestrowany: 20-07-2008
Model: Mondeo
Silnik: 1.8 16V
|
a moglbys dodac zdjecie od gory silnika i zaznaczyc gdzie to wszystko sie znajduje
|
|
|
|
|
#15 |
|
ford::amateur
![]() Zarejestrowany: 05-06-2011
Model: mondeo MK1
Silnik: 18 16V