![]() |
|
|||||||
|
Dołącz teraz!
|
|
Dołącz już teraz do największej społeczności miłośników Forda w Polsce. Zarejestruj się i uzyskaj pełen dostęp do wszystkich działów, tematów i opcji jakie oferuje forum! |
![]() |
|
|
Narzędzia wątku | Przeszukaj ten temat |
|
|
#11 |
|
ford::advanced
![]() Imię: Marcin
Model: Fiesta
Silnik: 1.25
Rocznik: 2006
|
Te Norauto nie są złe, ale trochę "loteryjne". Kupiłem w zeszłym roku komplet na przód i jedna (po stronie kierowcy) zostawiała mi od początku jedną smugę. Druga była O.K., ale niestety dużo mniej trwała jak Champion. Tę od strony kierowcy skróciłem (pióro oczywiście Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. ) i zostawiłem jako zapas na stronę pasażera, a na stronę kierowcy zapodałem Championa. Champion nadal zbiera dobrze, natomiast w tym czasie dwie sztuki Norauto po stronie pasażera już się zużyły. Ale przyznaję, że w kategori cena-jakość wycieraczki Norauto wypadają nie najgorzej i faktycznie są cichutkie.
|
|
|
#12 |
|
ford::average
![]() Zarejestrowany: 30-03-2006
Model: Ford Fusion
Silnik: 1.4L B + LPG
Rocznik: 2005 FL
|
Niedawno zaopatrzyłem się w wycieraczki firmy Motrio (płaskie) na przód. Działają idealnie. Kupiłem je w salonie renaulta, a marka Motrio jest przez nich polecana, więc powinny długo wytrzymać. Z 25% opustem zapłaciłem 69zl. Myślę, że łatwo je dostać, gdyż mają je w każdym salonie(serwisie).
|
|
|
|
![]() |
| Narzędzia wątku | Przeszukaj ten temat |
|
|