![]() |
|
|||||||
|
Dołącz teraz!
|
|
Dołącz już teraz do największej społeczności miłośników Forda w Polsce. Zarejestruj się i uzyskaj pełen dostęp do wszystkich działów, tematów i opcji jakie oferuje forum! |
![]() |
|
|
Narzędzia wątku | Przeszukaj ten temat |
|
|
#11 |
|
FORD|ZAWODOWIEC
![]() Zarejestrowany: 29-11-2005
Model: MKII Ghia / MKIII ZETEC
Silnik: 2.5 V6 / 1.8
Rocznik: 1997 / 2002
|
Kto zwinie taki samochod ? a gowniarze co im sie nudzi, pojezdza, poszaleja a potem spala ! Kradna wlasnie stare auta bo je latwo ukrasc Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
|
|
|
#12 |
|
ford::average
![]() Zarejestrowany: 02-06-2009
Model: Sierra/Mondeo (ale to juz bylo)
Silnik: 2.0 OHC/1.8 Td
Rocznik: 1986/1997
|
Eeee,takich anglikow to ja nie podejrzewam o posiadanie takiej inteligencji.Otworzyc w porzadku, i co dalej? blokada,rwanie i skrecanie kabli?.Wiekszosc takie problemy przerastaja.
|
|
|
|
|
|
#13 |
|
FORD|ZAWODOWIEC
|
Inteligencji to oni nie maja ale auta krasc umieja, juz kilka MKIII widzialem spalonych, ostatnio u mnie przed moja praca stal rozbity na betonowej zaporze "jersey", kumple sie smiali i pytali gdzie to zaparkowalem bo byl identyczny jak moj Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
|
|
|
#14 |
|
ford::average
![]() Zarejestrowany: 02-06-2009
Model: Sierra/Mondeo (ale to juz bylo)
Silnik: 2.0 OHC/1.8 Td
Rocznik: 1986/1997
|
To chyba jednak ja mieszkam w spokojnej miescinie.Pozdrawiam
|
|
|
|
|
|
#15 |
|
ford::beginner
![]() Zarejestrowany: 26-05-2009
Model: ford scorpio
Silnik: 2000
Rocznik: 97
|
no ok to pogadaliśmy sobie o kradzieżach a auto wciasz ma imo. ktoś wie jak je zwalić ??bo do pracy potrzebuje na wczoraj i musze siew scenikiem bujac a juz powinnem go sprzedać 2 tygodnie juz u mnie stoji to jak z tym imo ktos sciagna juz w mk 2 czy nie??
|
|
|
|
|
|
#16 |
|
|
no wszystko przełożyłem i chodził a potem zaczeły sie palić za którymś razem kontrolka od świec nawet kiedy auto gadało a potem już nic umarł i niema...
niewiem co robić |
|
|
|
|
|
#17 |
|
FORD|ZAWODOWIEC
|
a akumulator Ci nie umarl ? Bo piszesz ze na poczatku krecil ale nie mogl zapalic, bo wedlug mnie uklad sie zapowietrzyl. Potem juz nie krecil bo zdechl aku. Sprawdz ten akumulator, podepnij od innego auta, tylko nie od np. Corsy itp bo ma za slaby, lub temu zafunduj kilku godzinne ladowanie.
Pomoc tylko na forum ! Nie pros o pomoc przez PW ! Ostatnio edytowane przez 1olek ; 27-06-2009 o 10:55 |
|
|
|
|
|
#18 |
|
|
ja kurde jak tak macie pisac to lepiej nic juz niepiszcie .mam doświadczenie i kiedy akumuklator zdycha to wiem co robić ...a od corsy terz sie nadaje kolego bo to nie o wielkość chodzi prawda tylko jaki prąd on tam ma ...czy ktoś jest tu kto próbował go zlikfidować??? czy tak sobie piszemy
|
|
|
|
|
|
#19 |
|
FORD|ZAWODOWIEC
|
Skoro masz doswiadczenie to zycze powodzenia Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
|
|
|
#20 |
|
|
tak przełozony