![]() |
|
|||||||
|
Dołącz teraz!
|
|
Dołącz już teraz do największej społeczności miłośników Forda w Polsce. Zarejestruj się i uzyskaj pełen dostęp do wszystkich działów, tematów i opcji jakie oferuje forum! |
![]() |
|
|
Narzędzia wątku | Przeszukaj ten temat |
|
|
#11 | |
|
ford::professional
![]() Zarejestrowany: 30-08-2008
Model: mondeo sedan [mk1]
Silnik: 1,8 td
Rocznik: 1996
|
Cytat:
|
|
|
|
#12 |
|
ford::advanced
![]() Zarejestrowany: 28-05-2007
Model: Mondeo MK1 HB / Subaru Legacy 3.0Rn
Silnik: 2.0+LPG+Tap01 / 3.0 + LPG
Rocznik: 1996 / 2005
|
W bogatych wersjach Ghia można znaleźć w pełni regulowany elektrycznie fotel (przód-tył, pochylenie oparcia) ale faktem jest, że taki fotel widziałem tylko raz i tylko od kierowcy. Jeśli natomiast jeśli zrobi się zamianę angielski kierowca na nasze miejsce pasażera to będziemy mieli oba fotele elektryczne. Jeśli dobrze pamiętam to wiązki elektryczne również są przygotowane aby podłączyć elektryczny fotel również od strony pasażera (bynajmniej tak miałem w angielskim MK1).
Ostatnio edytowane przez konik_80 ; 01-09-2009 o 10:27 |
|
|
|
|
|
#13 | |
|
ford::average
![]() Zarejestrowany: 17-08-2009
Model: mondeo mkII
Silnik: 1.8 TD
Rocznik: 03.12.1997
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
|
#14 | |
|
ford::average
![]() Zarejestrowany: 17-08-2009
Model: mondeo mkII
Silnik: 1.8 TD
Rocznik: 03.12.1997
|
Cytat:
Jak amsz instrukcje obsługi to tam zajrzy-wszystko jest opisane. |
|
|
|
|
|
|
#15 |
|
ford::expert
![]() Imię: Mateusz
Model: Ford Mondeo mk3
Silnik: 2.0 TDDI 115 KM
Rocznik: 2002
|
Przepraszam, rzeczywiście się pomyliłem. Sprawidzłem w instrukcji i kierowca miał tylko regulację elektryczną nawet jak była ona we wszystkich poziomach. Nie spodziewałem się, że tak może być. Bo skoro samochód ma full wyposażenie i kierowca może się "bujać" jak tylko chce to pasażer też powinien mieć elektrykę.
|
|
|
#16 | |
|
ford::professional
![]() Zarejestrowany: 30-08-2008
Model: mondeo sedan [mk1]
Silnik: 1,8 td
Rocznik: 1996
|
Cytat:
|
|
|
|
#17 |
|
ford::advanced
![]() Imię: Dawid
Model: S-Max
Silnik: TDCI 2.0 140km Power Shift
Rocznik: 2012
|
Fotele będą napewno pasować, problem jest tylko z boczkami na drzwi , te z przodu niestety nie do końca będą pasować, od strony pasażera bedzie większa dziura z uwagi na to ze tam były przełączniki szyb. Jeśli chodzi o elektryczne podnoszenie to mozesz przełożyć samo siedzisko od swojego starego fotela tylko podmienić tapicerkę. Ja tak robiłem w swoim starym mk2 i działało wszystko aż miło i mialem 2 elektryczne fotele a to rzadkość w mk2 Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
pamiętaj tak że ze tylna kanapa nie bedzie pasować np. od kombi do hb lub sedana ... Zwróc uwagę też na to czy masz poduszki w fotelach. Co do wątpliwość kolegów czy sa czy nie ma z regulacja do przodu i do tyłu to moze pomoże wam ta aukcja [Tylko zarejestrowani użytkownicy widzą linki. ] Pozdrawiam
|
![]() |
| Narzędzia wątku | Przeszukaj ten temat |
|
|