![]() |
|
|||||||
|
Dołącz teraz!
|
|
Dołącz już teraz do największej społeczności miłośników Forda w Polsce. Zarejestruj się i uzyskaj pełen dostęp do wszystkich działów, tematów i opcji jakie oferuje forum! |
![]() |
|
|
Narzędzia wątku | Przeszukaj ten temat |
|
|
#11 |
|
ford::average
![]() Zarejestrowany: 29-08-2009
Model: Ford Mondeo Mk3
Silnik: 2.0TDCI
Rocznik: 2003
|
No czyli jasne za małe ciśnienie to co u mnie ja wlałem ten środek i juz problemów nie mam a pytanko jak chcesz to przepłukać ? Nigdy nie słyszałem o przepłukiwaniu ;P
|
|
|
|
|
|
#12 |
|
ford::beginner
![]() Zarejestrowany: 04-02-2008
Model: MK 3 kombi
Silnik: 2.0 TDCI 130 KM
Rocznik: 2002
|
A gdzie ja napisałem, o przepłukiwaniu?Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Ale myślę, że to jak przepłukać gardło wódką, wlewasz, trawisz, wydalasz... choć w tym przypadku to dla mnie tylko ostatnia pozycja może być przyjemna heheGoście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
To napisz proszę, co wlałaś, jak, kiedy pojawiły się efekty? |
|
|
|
|
|
#13 |
|
|
Pojechałem do sklepu motoryzacyjnego i poprosiłem środek do czyszczenia pompy i wtryskiwaczy były środki za 10 zł ale sądzę że to sieczka wiec zakupiłem taki konkretny dałem za niego około 40 zł i od razu na parkingu przed sklepem wlałem go miałem trochę więcej niż pół zbiornika.I ruszyłem wyjeździłem to paliwo i w czasie jazdy nic się już nie działo wszytko było okej. Ja się konsultowałem ze znajomym tez miał problem że mu gasł i ta sprężynka się paliła w salonie Forda wymienili mi 4 wtryskiwacze koszt około 5 tyś i nic nie pomogło i znowu pojechał do Forda a oni kazali pompę wymienić a on im powiedział żeby w głowę się walneli i że kolejne 2 tyś zł wywali i nic Więc zrezygnował i wlał tez środek do czyszczenia i już śmiga pół roku i nic się nie dzieje.
|
|
|
|
|
|
#14 |
|
|
A może pamiętasz nazwę tego środka?
|
|
|
|
|
|
#15 |
|
|
Poczekaj może znajdę taki sam na allegro
|
|
|
|
|
|
#16 |
|
|
[Tylko zarejestrowani użytkownicy widzą linki. ]
[Tylko zarejestrowani użytkownicy widzą linki. ] ja coś takiego wlałem ! Ostatnio edytowane przez michal111 ; 05-09-2009 o 13:07 |
|
|
|
|
|
#17 |
|
|
Oki, dzięki za pomoc, przetestuję i dam znaćGoście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
|
|
|
|
|
|
#18 |
|
|
Okej
|
|
|
|
|
|
#19 |
|
|
Jeszcze jedno małe pytanie. Podałeś linki do 2 środków, wlałeś dwa, czy najpierw jeden a drugi przy następnym tankowaniu?
|
|
|
|
|
|
#20 |
|
|
Albo popraw mnie jeśli źle myślę. Najpierw oczyściłeś układ, a ten drugi stosujesz co jakiś czas, zgadza się?
|
|
|
|
![]() |
| Narzędzia wątku | Przeszukaj ten temat |
|
|