![]() |
|
|||||||
|
Dołącz teraz!
|
|
Dołącz już teraz do największej społeczności miłośników Forda w Polsce. Zarejestruj się i uzyskaj pełen dostęp do wszystkich działów, tematów i opcji jakie oferuje forum! |
![]() |
|
|
|
Narzędzia wątku | Przeszukaj ten temat |
|
|
#201 |
|
ford::advanced
![]() Imię: Konrad
Model: Mondeo Titanium
Silnik: 2.0 TDCI 143PS
Rocznik: 2008
|
wykreślenie się z listy jak najbardziej tych, którzy nie jadą - ale liczba miejsc jest jakby nieograniczona chyba Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
|
|
#202 |
|
ford::beginner
![]() Imię: Marcin
Model: S-MAx /Fiesta MKIV
Silnik: 2.5 T / 1,25 + LPG
Rocznik: 2008 / 1999
|
A może coś takiego jako emblemacik na Piknik moge przygotować szablony do druku we własnym zakresie.
|
|
#203 |
|
|
To może ustalmy jedno wspólne logo (jeśli się na nie w ogóle decydujemy) - obojętne czy zaproponowane przez markotka czy przez swet66. Jak już coś robić to jednakowe dla całego zlotu Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
|
|
|
#204 |
|
![]() Imię: Konrad
Model: Mondeo Titanium
Silnik: 2.0 TDCI 143PS
Rocznik: 2008
|
jestem za Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
|
|
#205 |
|
ford::amateur
![]() Imię: Błażej
Model: Ford Focus I FL
Silnik: 1,6 benzyna 100KM
Rocznik: 03/2002
|
Markotek, nie wygląda to źle. Opublikuj szablon, trzeba testy przeprowadzić. :-)
|
|
|
|
|
#206 |
|
|
Panowie, ja z ENGiem zbieramy sie na "3 stawach" w Katowicach. Jeżeli ktoś leci od Krakowa, Markotek Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. to możecie dołaczyć. Im więcej tym lepiej..Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
|
|
|
#207 |
|
ford::beginner
![]() Imię: Marcin
Model: S-MAx /Fiesta MKIV
Silnik: 2.5 T / 1,25 + LPG
Rocznik: 2008 / 1999
|
Jest lekki problem natury techniczneuj tzn szablon zrobiłem w Wordzie a największy plik Worda jako załącznik moze miec 20kB a mój plik ma ponad 600kb wiec podeślijcie pw z adresami mailowymi jakktoś sie będzie chciał testowac ale przedewszystkim może Jagrall sie wypowie jako organizator
|
|
#208 |
|
ford::amateur
![]() Imię: Błażej
Model: Ford Focus I FL
Silnik: 1,6 benzyna 100KM
Rocznik: 03/2002
|
|
|
|
|
|
#209 |
|
![]() Imię: WR
Model: Ford Focus ST-Line
Silnik: 1.5 EcoBoost 150>195KM 340Nm
Rocznik: 2018/2019
|
Mam odpowiedź co do gotowych mini tablic rejstracyjnych z nickiem, niema możliwości zrobienia dowolnych tablic, tak więc pozostaje opcja z logiem FCP i nickiem, "markotek" juz przygotował szablon, ciekaw jestem opinii innych. Ja osobiście jestem "za".
|
|
|
|
|
#210 |
|
![]() Imię: Damian
Model: MK-3 FIESTA GFJ 785
Silnik: 1119 cm3 / 37 KW / 50KM
Rocznik: 1995 - listopad
|
No i mam placek ! Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. jestem od 18 do niedzieli wieczora nad morzem - Buu -
A tak nie daleko mnie - Zabrze <-> Katowice " rzut beretem " !!! Da radę to na 15 lub 29 sierpnia przełożyć ? Kurde taka okazja was poznać nie - ! no ja się zapłaczę Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. i nie poznam was - tylko za chata was znam NIEEEEE - no tak mi się teraz przykro zrobiło mmmmmm.... No nic może to przeżyję . dziś umyłem autko idę je teraz popastować pasteczka by się po deszczu brudnym dało tylko spłukać - serdecznie pozdrawiam Damiano z Katowic
![]() |
|
| Narzędzia wątku | Przeszukaj ten temat |
|
|